EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 23. - La 25.6.2022  /  Kuudes Linja & Kaiku  /  Helsinki

We Love Helsinki Juhannustanssit 2022

We Love Helsinki Juhannustanssit 2022 Liput

We Love Helsingin Juhannustanssit yhdistävät Kuudennen Linjan ja Kaikun sekä Kuistisen ulkoterassin.

Kolme päivää juhannusjuhlia ja kolme erillistä tanssilattiaa, joilla We Love Helsingin DJt pitävät juhannustunnelman korkealla sielukkailla kappalevalinnoilla ja nostattavilla välispiikeillä.

Varaslähtö Juhannustansseihin otetaan Kuudennella Linjalla torstaina 23.6. klo 21-03. Silloin We Love Helsingin DJt soittavat laajan kattauksen kotimaista musiikiia eli ilmavia valsseja, kohtalokasta tangoa, svengaavaa jazzia ja foksia, villiä twistiä ja riehakasta rock'n'rollia, unohtamatta kuumia kotimaisia pop- ja rock-klassikoita, huumaavaa Suomi-discoa ja nostalgisimpia nuoruusmuistoja ja nykypäivän Suomi-hittejä.

Juhannusaaton alkuillan tansseissa Kaikussa perjantaina 24.6. klo 18-22 We Love Helsingin DJt keskittyvät kotimaiseen kultakauden iskelmään. Tanssilattialla on tilaa ja vartalot kietoutuvat yhteen ilmavien valssien, kohtalokkaiden tangojen, tunnelmallisten foksin ja nykypäivän iskelmähittien tahdissa. Vilvoitteluun on käytössä Kaikun tunnelmallinen ulkoterassi Kuistinen. Jos paritanssi on intohimosi, laita tanssikengät jalkaasi, hanki lippu alkuillan tansseihin ja suuntaa juhannusaaton viettoon ajoissa.

Juhannusaaton loppuillan tansseissa perjantaina 24.6. klo 22-04 polkaistaan juhannusjuhlat isosti käyntiin ja juhlakansalle avautuvat ovet Kuudennelle Linjalle, Kaikuun, Kammariin ja ulkoterassi Kuistiselle. Kuudennen Linjan puolella kuullaan kotimaista kultakauden iskelmää eli ilmavia valsseja, kohtalokasta tangoa, svengaavaa jazzia ja foksia, villiä twistiä ja riehakasta rock'n'rollia, kuumia kotimaisia pop- ja rock-klassikoita, sekä nykypäivän Suomi-iskelmää. Kaikun puolella juhlitaan huumaavan Suomi-discon, kuumien kotimaisten pop- ja rock-klassikoiden, nostalgisimpien nuoruusmuistojen ja nykypäivän Suomi-hittien tahtiin. Kaikun Kammarista löytyy Kutudisco, jossa voi kaulailla ja pariutua klassikko-slovareiden tahdissa, ja vilvoitteluun on käytössä Kaikun tunnelmallinen ulkoterassi Kuistinen.

Juhannuspäivän alkuillan swingtansseissa lauantaina 25.6. klo 18-22 sukelletaan kieltolain villeihin vuosiin riehakkaassa speakeasy-tunnelmassa. Tanssilattialla intoudutaan panemaan jalalla koreasti lindy hoppia, boogie woogia ja rock'n'rollia ja vauhtia peliin amerikan malliin swingin, jazzin, dixielandin, charlestonin ja muiden villitysten tahtiin.

Juhannuspäivän loppuillan tansseissa lauantaina 25.6. klo 22-04 otetaan kaikki irti juhannuksen loppuhuipennuksesta. Juhlakansan käytössä ovat Kuudes Linja, Kaiku, Kammari ja ulkoterassi Kuistinen. Kuudennen Linjan puolella kuullaan kotimaista kultakauden iskelmää eli ilmavia valsseja, kohtalokasta tangoa, svengaavaa jazzia ja foksia, villiä twistiä ja riehakasta rock'n'rollia, kuumia kotimaisia pop- ja rock-klassikoita, sekä nykypäivän Suomi-iskelmää. Kaikun puolella juhlitaan huumaavan Suomi-discon, kuumien kotimaisten pop- ja rock-klassikoiden, nostalgisimpien nuoruusmuistojen ja nykypäivän Suomi-hittien tahtiin. Kaikun Kammarista löytyy Kutudisco, jossa voi kaulailla ja pariutua klassikko-slovareiden tahdissa, ja vilvoitteluun on käytössä Kaikun tunnelmallinen ulkoterassi Kuistinen.

Perinteiseen tapaan läpi koko juhannuksen voimassa on sekahaku ja keskikesän juhlan hengessä skumppa virtaa, olut kuohuaa kuin vaahtoava meri ja tarjolla on muitakin asianmukaisia virvokkeita. Tanssikansalta toivotaan juhlavaa pukeutumista vanhan ajan malliin ja juhannuksen kunniaksi erityishuomiota sopii kiinnittää asukokonaisuuden kruunaaviin kukkiin.


TORSTAI 23.6.
Juhannustanssien varaslähtö klo 21:00-03:00, Kuudes Linja

PERJANTAI 24.6.

Juhannusaaton tanssit – Koko ilta klo 18:00-04:30, Kuudes Linja & Kaiku
Juhannusaaton lavatanssit – Alkuilta klo 18:00-22:00, Kaiku
Juhannusaaton tanssit – Loppuilta klo 22:00-04:30, Kuudes Linja & Kaiku

LAUANTAI 25.6.

Juhannuspäivän tanssit – Koko ilta klo 18:00-04:30, Kuudes Linja & Kaiku
Juhannuspäivän swing-tanssit – Alkuilta klo 18:00-22:00, Kaiku
Juhannuspäivän tanssit – Loppuilta klo 22:00-04:30, Kuudes Linja & Kaiku

***

Facebook-tapahtuma

We Love Helsingin Facebook-sivu: www.facebook.com/welovehelsinki
Tilaa kutsut We Love Helsingin tapahtumiin: www.facebook.com/welovehelsinki/events
Liity We Love Helsingin ystävien postituslistalle: bit.ly/1cTQjGc
We Love Helsinki Instagramissa: www.instagram.com/welovehelsinki
We Love Helsingin videoita Vimeossa: www.vimeo.com/welovehelsinki/videos
We Love Helsingin musiikkikokoelmia Mixcloudissa: www.mixcloud.com/welovehelsinki


Ikäraja: K-18

Puhelinpalvelun kautta, kulttuuriseteleillä ja R-kioskilta noudettaessa ei myydä lippukategorioita, joissa on ostorajoitus. Ostorajoituksella varustettuihin hintakategoroihin ei varausmahdollisuutta, vain suoria ostoja nettisivuilta.

HUOM! Lippujen hinnat nousevat portaittain. Valitsethan siis halvimman mahdollisen kategorian, jossa on lippuja jäljellä

3 päivän ja 2 päivän liput vaihdetaan ovella rannekkeeseen, jolla pääsee Juhannustanssien aikana sisään ja ulos vapaasti. Muilla lipuilla ainoastaan kerran sisään.

Kulttuurimaksutavat eivät käy 1-10 euron hintakategorioihin.

Security fee & eteispalvelumaksu 3,50 € maksetaan erikseen ovella

Kuudes Linja & Kaiku
Hämeentie 13, 00500, Helsinki