EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 20. - La 22.6.2019  /  Kuudes Linja & Kaiku  /  Helsinki

We Love Helsinki Juhannustanssit 2019

We Love Helsinki Juhannustanssit 2019 Liput

We Love Helsinki juhlistaa 11-vuotista taivaltaan perinteisillä 3-päiväisillä Juhannustansseilla: 11 vuotta me olemme tanssineet, laulaneet, nauraneet ja juhlineet. 11 vuotta täynnä tunteita ja intohimoa. 11 vuotta vaivihkaa kohtaavia katseita, toisiinsa painautuvia vartaloita ja unohtumattomia hetkiä tanssilattialla. 11 vuotta yllättäviä kohtaamisia, järjettömiä ihastumisia ja hetkellistä tai ikuista rakkautta.

We Love Helsingin Juhannustanssit yhdistävät Kuudennen Linjan ja Kaikun sekä Kuistisen ulkoterassin. Kolme erillistä tanssilattiaa, joilla We Love Helsingin DJt pitävät juhannustunnelman korkealla sielukkailla kappalevalinnoilla ja nostattavilla välispiikeillä.

Varaslähtö Juhannustansseihin otetaan Kuudennella Linjalla torstaina 20.6. klo 21-03. Silloin We Love Helsingin DJt soittavat laajan kattauksen kotimaista musiikiia eli ilmavia valsseja, kohtalokasta tangoa, svengaavaa jazzia ja foksia, villiä twistiä ja riehakasta rock'n'rollia, unohtamatta kuumia kotimaisia pop- ja rock-klassikoita, huumaavaa Suomi-discoa ja nostalgisimpia nuoruusmuistoja ja nykypäivän Suomi-hittejä.

Juhannusaaton alkuillan tansseissa Kaikussa perjantaina 21.6. klo 18-22 We Love Helsingin DJt keskittyvät kotimaiseen kultakauden iskelmään. Tanssilattialla on tilaa ja vartalot kietoutuvat yhteen ilmavien valssien, kohtalokkaiden tangojen, tunnelmallisten foksin ja nykypäivän iskelmähittien tahdissa. Vilvoitteluun on käytössä Kaikun tunnelmallinen ulkoterassi Kuistinen. Jos paritanssi on intohimosi, laita tanssikengät jalkaasi, hanki lippu alkuillan tansseihin ja suuntaa juhannusaaton viettoon ajoissa.

Juhannusaaton loppuillan tansseissa perjantaina 21.6. klo 22-05 polkaistaan juhannusjuhlat isosti käyntiin ja juhlakansalle avautuvat ovet Kuudennelle Linjalle, Kaikuun, Kammariin ja ulkoterassi Kuistiselle. Kuudennen Linjan puolella kuullaan kotimaista kultakauden iskelmää eli ilmavia valsseja, kohtalokasta tangoa, svengaavaa jazzia ja foksia, villiä twistiä ja riehakasta rock'n'rollia, kuumia kotimaisia pop- ja rock-klassikoita, sekä nykypäivän Suomi-iskelmää. Kaikun puolella juhlitaan huumaavan Suomi-discon, kuumien kotimaisten pop- ja rock-klassikoiden, nostalgisimpien nuoruusmuistojen ja nykypäivän Suomi-hittien tahtiin. Kaikun Kammarista löytyy Kutudisco, jossa voi kaulailla ja pariutua klassikko-slovareiden tahdissa, ja vilvoitteluun on käytössä Kaikun tunnelmallinen ulkoterassi Kuistinen.

Juhannuspäivän alkuillan swingtansseissa lauantaina 22.6. klo 18-22 sukelletaan kieltolain villeihin vuosiin riehakkaassa speakeasy-tunnelmassa. Tanssilattialla intoudutaan panemaan jalalla koreasti lindy hoppia, boogie woogia ja rock'n'rollia ja vauhtia peliin amerikan malliin swingin, jazzin, dixielandin, charlestonin ja muiden villitysten tahtiin.

Juhannuspäivän loppuillan tansseissa lauantaina 22.6. klo 22-05 otetaan kaikki irti juhannuksen loppuhuipennuksesta. Juhlakansan käytössä ovat Kuudes Linja, Kaiku, Kammari ja ulkoterassi Kuistinen. Kuudennen Linjan puolella kuullaan kotimaista kultakauden iskelmää eli ilmavia valsseja, kohtalokasta tangoa, svengaavaa jazzia ja foksia, villiä twistiä ja riehakasta rock'n'rollia, kuumia kotimaisia pop- ja rock-klassikoita, sekä nykypäivän Suomi-iskelmää. Kaikun puolella juhlitaan huumaavan Suomi-discon, kuumien kotimaisten pop- ja rock-klassikoiden, nostalgisimpien nuoruusmuistojen ja nykypäivän Suomi-hittien tahtiin. Kaikun Kammarista löytyy Kutudisco, jossa voi kaulailla ja pariutua klassikko-slovareiden tahdissa, ja vilvoitteluun on käytössä Kaikun tunnelmallinen ulkoterassi Kuistinen.

Perinteiseen tapaan läpi koko juhannuksen voimassa on sekahaku ja keskikesän juhlan hengessä skumppa virtaa, olut kuohuaa kuin vaahtoava meri ja tarjolla on muitakin asianmukaisia virvokkeita. Tanssikansalta toivotaan juhlavaa pukeutumista vanhan ajan malliin ja juhannuksen kunniaksi erityishuomiota sopii kiinnittää asukokonaisuuden kruunaaviin kukkiin.

To 20.6.
21:00 - 03:00 Varaslähtö Juhannustansseihin, Kuudes Linja

Pe 21.6.
18:00 - 05:00 Koko ilta

18:00 - 22:00 Alkuilta
22:00 - 05:00 Loppuilta

La 22.6.
18:00 - 05:00 Koko ilta

18:00 - 22:00 Alkuillan swingtanssit
22:00 - 05:00 Loppuilta


Ikäraja: K-18

Puhelinpalvelun kautta, kulttuuriseteleillä ja R-kioskilta noudettaessa ei myydä lippukategorioita, joissa on ostorajoitus. Ostorajoituksella varustettuihin hintakategoroihin vain suoria ostoja nettisivuilta.

Eteispalvelumaksu 3,50 € sisältyy lipun hintaan.

HUOM! Lippujen hinnat nousevat portaittain.
Valitsethan siis halvimman mahdollisen kategorian jossa on lippuja jäljellä!


3 päivän ja 2 päivän liput vaihdetaan ovella rannekkeeseen.

Alkuillan, loppuillan ja koko illan lipuilla pääsee vain kerran sisään tapahtumaan.

Kulttuurimaksutavat eivät käy 1-5 euron hintakategorioihin.

Kuudes Linja & Kaiku
Hämeentie 13, 00500, Helsinki