EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 6.12.2019  /  Fennia Salonki  /  Helsinki

We Love Helsinki Itsenäisyyspäivän Tanssit 2019

We Love Helsinki Itsenäisyyspäivän Tanssit 2019 Liput

We Love Helsinki järjestää itsenäisyyspäivän vastaanoton ja juhlatanssit yli 100-vuotiaassa Fennia Salongissa Rautatientorin laidalla. Me juhlistamme ja tanssimme kristallikruunujen alla, kultakoristeltujen pylväiden keskellä kaupungin kauneimpiin kuuluvassa tanssisalissa.

Näihin juhliin ei tarvita erillistä kutsua, sillä ovet ovat auki myös kaikille, jotka eivät tänä vuonna saaneet kutsua presidentin juhlavastaanotolle Linnan juhliin.

Itsenäisyyspäivän tansseissa We Love Helsinki DJt nostattavat tunnelmaa lennokkailla välispiikeillä ja sielukkailla kappalevalinnoilla, jotka johdattavat teidät matkalle läpi itsenäisen Suomen historian kieltolain villeinä vuosina kukoistaneiden salakapakoiden riehakkaasta menosta aina nykypäivän juhlamusiikkiin.

Alkuillan juhlavastaanotolla klo 19-22:15 keskitytään perinteiseen paritanssimusiikkiin. Tanssilattialla vartalot kietoutuvat yhteen ilmavien valssien, kohtalokkaiden tangojen, tunnelmallisten foksien sekä svengaavan jazzin ja swingin tahdissa.

Loppuillasta klo 22:30-04 luvassa on kotimaista kultakauden iskelmää eli valssien, jazzin ja foksin lisäksi villiä twistiä, riehakasta rock'n'rollia, kuumia kotimaisia pop- ja rock-klassikoita, huumaavaa Suomi-discoa, nostalgisia nuoruusmuistoja ja nykypäivän Suomi-hittejä.

Baarin puolella on tilaa rentoutumiseen tanssin lomassa sekä henkevään ja intiimiin kahdenkeskiseen keskusteluun. Tuttuun tapaan juhlissa on voimassa sekahaku ja skumppa virtaa, olut kuohuaa kuin vaahtoava meri ja puhvetista saa muitakin asianmukaisia virvokkeita. Baarin puolella pääsee seuraamaan myös Linnan juhlien pukuloistoa ja tanssia livenä TV-screenien välityksellä klo 19-22.

Juhlavierailta toivotaan avointa mieltä sekä juhlavaa ja huoliteltua pukeutumista perinteiseen tyyliin.

19:00 - 04:00 Koko ilta
19:00 - 22:15 Alkuilta
22:30 - 04:00 Loppuilta


Ikäraja: K-18

Puhelinpalvelun kautta, kulttuuriseteleillä ja R-kioskilta noudettaessa ei myydä lippukategorioita, joissa on ostorajoitus. Ostorajoituksella varustettuihin hintakategoroihin vain suoria ostoja nettisivuilta.

Eteispalvelumaksu sisältyy lipun hintaan.

HUOM! Lippujen hinnat nousevat portaittain.
Valitsethan siis halvimman mahdollisen kategorian jossa on lippuja jäljellä!

Koko illan liput vaihdetaan ovella rannekkeeseen. Alkuillan ja loppuillan lipuilla pääsee vain kerran sisään tapahtumaan.

Kulttuurimaksutavat eivät käy 1-5 euron hintakategorioihin.

Fennia Salonki
Mikonkatu 19, 00100, Helsinki