EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 6.12.2021  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vintti  /  Helsinki

We Love Helsinki Itsenäisyyspäivän Juhlatanssit 2021

We Love Helsinki Itsenäisyyspäivän Juhlatanssit 2021 Liput

We Love Helsingin itsenäisyyspäivän juhlatanssit Korjaamon Vintillä.

Ei hätää, vaikka Linnan juhlat on peruttu, sillä me juhlistamme ja tanssimme kaupungin tunnelmallisimmassa salakapakassa Korjaamon Vintillä! Itsenäisyyspäivän juhlatansseissa We Love Helsinki DJt nostattavat tunnelmaa lennokkailla välispiikeillä ja sielukkailla kappalevalinnoilla, jotka johdattavat teidät matkalle läpi itsenäisen Suomen historian kieltolain villeinä vuosina kukoistaneiden salakapakoiden riehakkaasta menosta perinteiseen paritanssimusiikkiin ja nykypäivän juhlamusiikkiin. Tanssilattialla vartalot kietoutuvat yhteen kotimaisen kultakauden iskelmän eli ilmavien valssien, kohtalokkaiden tangojen, tunnelmallisten foksien sekä svengaavan jazzin ja swingin tahdissa. Kun ilta etenee luvassa lisäksi villiä twistiä, riehakasta rock’n’rollia ja kuumia kotimaisia pop- ja rock-klassikoita.

Baarin puolella on tilaa rentoutumiseen tanssin lomassa sekä henkevään ja intiimiin kahdenkeskiseen keskusteluun. Tuttuun tapaan juhlissa on voimassa sekahaku ja skumppa virtaa, olut kuohuaa kuin vaahtoava meri ja puhvetista saa muitakin asianmukaisia virvokkeita.

Juhlavierailta toivotaan avointa mieltä sekä juhlavaa ja huoliteltua pukeutumista perinteiseen tyyliin. Itsenäisyyspäivän kunniaksi suosittelemme laittamaan parasta päälle!

Muistathan, että yhteisen turvallisuuden varmistamiseksi kaikilta juhlavierailta edellytetään voimassa olevaa koronapassia, joka tarkastetaan ovella.

Facebook-tapahtuma

***

Koronapassi luetaan ovella. Myös henkilöllisyystodistus tarkastetaan koronapassin luennan yhteydessä.


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-01:00

Puhelinpalvelun kautta, kulttuuriseteleillä ja R-kioskilta noudettaessa ei myydä lippukategorioita, joissa on ostorajoitus. Ostorajoituksella varustettuihin hintakategoroihin vain suoria ostoja nettisivuilta.

HUOM! Lippujen hinnat nousevat portaittain.
Valitsethan siis halvimman mahdollisen kategorian jossa on lippuja jäljellä!

Kulttuurimaksutavat eivät käy 1-5 euron hintakategorioihin.

Eteispalvelumaksu 3 € maksetaan erikseen ovella.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot