EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 3.6.2023  /  G Livelab  /  Helsinki

We Jazz Label Night: Teddy Rok: Atonal Drums+1 + Uusi Aika

We Jazz Label Night: Teddy Rok: Atonal Drums+1 + Uusi Aika Liput

We Jazz Records esittelee uutta musiikkia G Livelabin Label Night -illassa kesäkuussa. Kansainvälisesti noteerattu ja kotimaassakin palkittu levymerkki poimii rosteristaan kaksi ajankohtaista yhtyettä, joista kumpikin esiintyy tällä kertaa ensi kertaa tässä muodossaan. Rumpali-tuottaja Teppo Mäkysen Atonal Drums on akustista jazznäkemystä abstraktin elektronisen musiikin risteyskohtiin luontevasti taivutteleva projekti. G Livelabissa Atonal Drumsin live-versiossa kuullaan ensi kertaa saksofonisti Mikko Innasta, joka on illan otsikossakin mainittu "+1". Uusi Aika julkaisi debyyttilevynsä viime syksynä ja valloitti kuulijain sydämet meditatiivisella, syvän orgaanisella soundillaan. Tällä keikalla yhtyeen rumpupallilla vierailee mm. Black Motorista ja Oaagaadasta tuttu Simo Laihonen.

We Jazz Label Night -illan musiikkiannin viimeistelevät We Jazz DJ:t ja paikalla on myös We Jazzin operoiman Digelius Musicin pop-up-levykauppa, joka palvelee klo 18 alkaen.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 20:00