EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 27.11.2022  /  Aleksanterin teatteri  /  Helsinki

We Jazz 2022
Avishai Cohen Quartet + Linda Fredriksson Juniper

We Jazz 2022 Liput

We Jazz -festivaali huipentaa musiikkivuoden ja tarjoaa elämyksiä ja valoa vuoden pimeimpään aikaan Helsingissä 27.11.–4.12.2022.

Nykyjazzin kovimmat nimet meiltä ja muualta muuttavat Helsingin kansainvälisen huipputason jazzkaupungiksi tapahtumassa, jota usein syystäkin kutsutaan installaatioksi ja utopiaksi. Monia jazzin tyylisuuntia heijastelevat konsertit järjestetään ympäri kaupunkia erilaisissa yllättävissäkin tiloissa. Tätä on paras jazz juuri nyt.

Ohjelmisto kokonaisuudessaan ja tarkemmat kokoonpanotiedot löytyvät osoitteessa: wejazz.fi/2022.


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Ikäraja:

Osaan konserteista on 18 vuoden ikäraja. Alle 2-vuotiaat sylilapset pääsevät veloituksetta aikuisen seurassa konsertteihin, joissa ei ole ikärajaa. Tarkista ikäraja lippua ostaessasi.

Kausikortit:

- Sisältää sisäänpääsyn kaikkiin We Jazz 2022 -tapahtuman konsertteihin Jazz kiinnostaa -brunssia lukuun ottamatta.
- Kausikortteja on myynnissä rajoitettu määrä.
- Kausikortti on henkilökohtainen ja siihen tulee asiakkaan nimi. Asiakkaan tulee varautua todistamaan henkilöllisyytensä tarvittaessa. Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ohjeistamista varten

Esteettömyys ja saavutettavuus

Pyrimme valitsemaan osaksi festivaalia tapahtumapaikkoja, jotka ovat mahdollisimman saavutettavia. We Jazz 2022 -festivaalin tapahtumapaikoista esteettömiä ovat kaikki muut paitsi salakeikkapaikka ja Kalliosali.

Liikuntarajoitteisen tai muun avustajaa tarvitsevan henkilön avustaja pääsee aina veloituksetta tapahtumaan avustettavan kanssa ilman erillistä ranneketta/lippua. Emme edellytä erillistä korttia tai todistusta, mutta EU:n vammaiskortin näyttäminen helpottaa, jos vamma ei näy ulospäin. Avustajakäytäntö koskee myös tulkkeja, avustajakoiria ja oppaita. Pyydämme olemaan yhteydessä tapahtumapaikkojen saavutettavuuteen liittyvissä kysymyksissä: office@wejazz.fi