EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 10.4.2023  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Wayfarer (USA) & Havukruunu

Wayfarer (USA) & Havukruunu Liput

Yhdysvaltalainen Wayfarer sekä kotimainen Havukruunu starttaavat yhteiskiertueensa Helsingistä 10 päivä huhtikuuta

Luvassa on pääsiäispyhien loppuhuipennus Black Metallin tämän hetken mielenkiintoisimpien yhtyeiden saattelemana!

Wayfarer on vuonna 2012 perustettu Black Metal -yhtye Coloradosta. Muun muuassa Blood Incantation ja Stormkeep yhtyeiden jäsenistä koostuva Wayfarer on sekoittanut Black Metallin lisäksi musiikkiinsa myös Western ja Heavy Metal vaikutteita. Wayfarer on kiertänyt laajasti viime vuosien aikana Pohjois Amerikassa ja Euroopassa ja yhtye on nähty mm. Roadburn, Fire In The Mountains ja Northwest & Austin Terrorfests festivaaleilla. Wayfarerin viimeisin albumi 'A Romance With Violence' nauhoitettiin Pete deBoerin (Blood Incantation, Dreadnought) toimesta World Famous Studiosilla Coloradossa. Albumi julkaistiin lokakuussa 2020 Profound Lore Recordsin kautta mm. Decibel Magazine, Metal Hammer, Revolver Magazine, The Pit, Invisible Oranges ja Metal Injection -medioiden isojen kehujen saattelemana. Albumi kiinnitti myös Century Media Recordsin huomion, joka allekirjoitti Wayfarerin kanssa maailmanlaajuisen levytyssopimuksen vuonna 2021.

Kuuntele levyn 'The Crimson Rider' kappale tästä: https://youtu.be/VTpkckkcWas
Wayfarer FB: https://www.facebook.com/wayfarercolorado

Illan toisena pääesiintyjänä nähdään kotimainen Havukruunu! Bathoryn ja Moonsorrowin tyyliin uskollisella Black/Pagan -Metallillaan kotimaista skeneä ravisuttanut bändi on herättänyt runsaasti mielenkiintoa myös ulkomailla. Viime vuosina keikkarintamalla aktivoitunut Havukruunu on viimeisimpien ’Kelle Surut Soi’ & 'Uinuos Syömein Sota' täyspitkiensä tiimoilta jakanut lavoja mm. Full Of Hellin, Nifelheimin sekä Hornan kanssa. Yhtyeen viimeisin EP 'Kuu Erkylän Yllä' julkaistiin vuonna 2021.

Kuuntele EP:n nimikkoraita tästä: https://youtu.be/2LJ-QkHtt-c
Havukruunu FB: https://www.facebook.com/havukruunu

Tapahtuman järjestää All Out Productions
www.allout.fi
info@allout.fi

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 24 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Tapahtumassa ei hyväksytä minkäänlaista syrjintää, häirintää tai väkivaltaa. Tutustu Kuudennen Linjan turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.kuudeslinja.com/turvallisuus

Myynti loppuu 10.4.2023 19:00.