EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 27.4.2024  /  Bar Loose  /  Helsinki

Wasted, The Regulator, Miettiin

Wasted, The Regulator, Miettiin Liput

Lauantaina 27.4. Bar Loosessa on tarjolla mahtava kattaus melodista punkrockia ja hardocrea, kun paikalle saapuu aina yhtä kova Wasted, lämmittelijöinään The Regulator ja Miettiin

Joensuussa vuonna 1996 perustettu Wasted oli yksi legendaarisen Combat Rock Industryn kolmesta kivijalasta yhdessä Endstandin ja Manifesto Jukeboxin kanssa, ja ainoa näistä yhtyeistä, joka on edelleen aktiivinen. Yhtye julkaisi pari vuotta sitten uuden Modern Lie -pitkäsoiton, joka osoitti bändin olevan keikkojen lisäksi edelleen kovaa kamaa myös levylautasella. Odotettavissa on tuttuun tapaan yhteislaulua ja kollektiivista tuoppien kohottelua, kun Wasted nousee lavalle soittamaan uudet ja vähän vanhemmatkin hitit, kuten mm. The Corner, Concrete Wasteland ja Outsider By Choice.

Illan aloittaa vihaista hardcora ja nopeaa hardcorea tykittelevä The Regulator, jonka jälkeen lavalle nousee jokin aika sitten paluun keikkalavoille tehnyt punk-yhtye Miettiin. Tervetuloa mukaan!

Aikataulu:
20:30 ovet
21:00 The Regulator
21:45 Miettiin
22:30 Wasted

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Liput ovella 18 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]

Myynti loppuu 27.4.2024 20:30.