EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 25.1.2020  /  Ravintola Kerubi (sali)  /  Joensuu

Töminä: Wasted, ShitKid (SWE), Ursus Factory, Luukas Oja

Töminä: Wasted, ShitKid (SWE), Ursus Factory, Luukas Oja Liput

Poppareiden jäsenille ilmainen Töminä-klubi Kerubissa!

Tammikuun viimeisenä viikonloppuna Kerubissa järjestetään räyhäkämpää rokkia tarjoileva Töminä-klubi, jossa esiintyvät suomalaisen punkrockin isoveli Wasted, ruotsalainen garagerokkikomeetta ShitKid, Tavastian parikin kertaan loppuunmyynyt duo Ursus Factory sekä joensuulaislähtöinen kitararock-tulokas Luukas Oja. Lauantaina 25.1. järjestettävä Töminä-klubi on Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenille ilmainen.

Ruotsin Grammis-gaalassa vuoden rock -ehdokkaaksi noussut ShitKid on työstänyt uutta albumiaan Texasissa The Melvinsistä ja Nine Inch Nailsista ja Devosta tuttujen muusikoiden kanssa. Säröistä ja likaista vaihtoehtorockia soittava duo kiertää tammikuussa Suomen rockluolia. Kontiolahdelta maailmalle ponnistanut Wasted on yksi suomalaisen punkrockin kansainvälisesti tunnetuimmista nimistä, jonka Suomen keikat ovat nykyisin harvinaisia.

Tänä vuonna kakkosalbuminsa julkaissut Ursus Factory on suomalaisen rockmusiikin outolintu, joka on onnistunut valloittamaan kuulijoiden sydämet armottoman kovilla keikoillaan. Omaperäistä, nykivää kitararockia soittavan duon biisit ovat alkaneet valua kovan kysynnän vuoksi myös radioaalloille. Samaa tuoreen suomalaisen rockmusiikin hyökyaaltoa edustaa joensuulaislähtöinen rockyhtye Luukas Oja, jonka kolmas single Ei on ei nousi YleX:n soittolistalle.

Töminä-klubilla esiintyvä nelikko todistaa, ettei särökitaralla soitettu musiikki ole kadonnut maailmasta. Tiukoille riffeille, paukkuville rummuille ja jytisevälle bassolle riittää rakastajia ja uusia artisteja syntyy jatkuvalla syötöllä. Rok rok! 

www.kerubi.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Showtime 22:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään narikkamaksu 3 €