EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 22.6. - La 31.8.2024  /  Wasa Graffitilandia  /  Vaasa

Wasa Graffitilandia

Wasa Graffitilandia Liput

Wasa Graffitilandia on katutaiteisiin painottunut näyttely Vaasassa. Graffitien ja muraalien lisäksi näytillä uv-taidetta sekä erilaisia installaatioita. Graffitilandialla on myös merch- ja spraykannukauppa, sekä kaikille avoin maalausseinä. Graffitilandian tekoon on ottanut osaa lukuisia taiteilijoita sekä Suomesta että ulkomailta, mm. Bates ja 1UP.

Tuomalla graffitit gallerioihin, niistä ymmärtämätön pysähtyy graffitien ääreen ja katsoo niitä jatkossa kadullakin erilailla. Moni jää näyttelykierroksen jälkeen ääneen pohtimaan että miten ihmeessä on mahdollista että spraykannulla saa tuollaista jälkeä ja toteaa lopuksi ymmärtäneen ettei kyseessä ole töhrintää vaan harjoitusta ja tekniikkaa vaativa laji.

Näyttelymme on kunnianosoitus graffiteja ja niiden tekijöitä kohtaan sekä pyrkimys korjata graffitien mainehaittaa.

Instagram
Facebook
YouTube

www.wasagraffitilandia.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Aukioloajat:

ti-su klo 12-16

Alle 2-vuotiaat ilmaiseksi.

Pääsylippu oikeuttaa kertasisäänpääsyyn valitsemanasi päivänä.

Myynti loppuu 31.8.2024 16:00.
Wasa Graffitilandia
Opistokatu 8, 65100, Vaasa