EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 12.1.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

Wasa By Night - Colorblue, Thunderbaum, Mitä Helvettiä Nyt Taas

Wasa By Night - Colorblue, Thunderbaum, Mitä Helvettiä Nyt Taas Liput

Ladataan…

Mitä helvettiä nyt taas!? Wasa By Night iltamat Helsingissä.

Näin kävi viimeksi 2012 Nosturilla kun Vaasalaiset / Helsinkiin muuttaneet Vaasalaiset halusivat kokoontua ja ottivat hetkeksi haltuun Elmun tilat. Iltamille varastettiin nimi vuodesta 1992 asti Vaasassa toimineelta kaupunkitapahtumalta.
Toivottavasti vältytään oikeusjutuilta tälläkin kertaa..!!

Eli hoi Vaasalaiset, Vaasasta lähteneet, tulkaa moikkailee tuttuja!
Tervetuloa myös ihan kaikille muillekin musiikin ystäville joilla ei ole mitään liitosta Vaasalaisuuten. Ei oo pakko jutella kenenkään kanssa, kun ei ketään varmaan ees tuu kun Vaasalaiset on homeperseitä..!!

Liput: 8/10€
OTR-kortilla: 6/8€
Ovet: 20:00

COLORBLUE

Colorblue edustaa skandinaavista melankoliaa, jossa kitarapop fuusioituu sulavasti vaihtoehtorockiin. Yhtye on seikkaillut rockin alalajien eri tyylisuuntauksissa vuodesta 2015 lähtien julkaisten ison kasan sinkkuja, albumin sekä kaksi EP:tä, joista keväällä julkaistu "Not in Sleep But Someplace Else" esitteli bändin kokeellisempaa puolta.

Uudella singlellä "Your Song" yhtye rokkaa rajummin kuin koskaan aiemmin. Biisin ja sen eeppinen musavideo julkaistiin 7.12.

 

THUNDERBAUM
Vaasan rokkidorkat, 2006 perustettu Thunderbaum palaa harkituille lavoille kolmen vuoden tauon jälkeen. Röyhkeää, räkäistä, rehellistä. Thunderbaumin viimeisin julkaisu on debyyttialbumi Night Of The Lizard 2013. Nyt pinnan alla kuplii taas uutta.

MITÄ HELVETTIÄ NYT TAAS
MHNT (Mitä helvettiä nyt taas) on tuore vaasalainen orkesteri, jonka muodostavat vähemmän tuoreet herrasmiehet Andy, Ove, Paati ja Timo. He ovat ehkä joillekin tuttuja orkestereista The Lieblings, The Sugarrush tai Hills (of Vaasa). Yhtye on julkaissut kuusi singleä ja kaksi videota. Yhdessä videossa seikkailee apina ja toisessa Matti ja Teppo.

MHNT tehnyt yhteistyötä studiossa mm. The Posies ja R.E.M. -orkestereista tutun Ken Stringfellow kanssa. Kovin usein yhtyeen kappaleet kertovat siitä, miltä tuntuu lämmittää mikropizzaa yksin vuokrayksiössä, kun elämä tapahtuu jossain toisaalla.

MHNT:n levyttää legendaariselle Nature Sucks Anyway Recordsille.
+DJ LAPA in the house!!

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.