EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 2.2.2024  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Warmen, Mors Subita, I Am Your God

Warmen, Mors Subita, I Am Your God Liput

WARMEN SAAPUU HELMIKUUSSA SEINÄJOELLE

Kosketinsoittaja Janne Wirmanin (Children of Bodom) sivuprojektina aikoinaan alkunsa saanut Warmen on uudistunut ja tehnyt komean paluun keikkalavoille. Yhtye on kehittynyt uuden kokoonpanon ja muuttuneiden elämäntilanteiden myötä rankaksi, raivoisaksi ja nopeaksi metalliyhtyeeksi, jonka virtaviivaiset kappaleet koottiin 18.8.2023 ilmestyneeksi levyksi ”Here For None”. Suomen ja Saksan albumilistoille nousseen pitkäsoiton julkaisi saksalainen Reaper Entertainment. Uuden albumin kappaleet saivat loppuvuoden livekeikoilla niin hurmiollisen vastaanoton, että bändi pyörsi päätöksensä keikkatauosta ja päätti ampaista kevättalvella neljän keikan mittaiselle minikiertueelle.

Warmen saapuu perjantaina 2.2.2024 Seinäjoen Rytmikorjaamolle. Paluukeikkansa täysille saleille syksyllä soittanut yhtye vetää keväällä vain neljä keikkaa, joten liput kannattaa hankkia heti.

Warmen on:
Janne "Warman" Wirman – kosketinsoittimet
Petri Lindroos – laulu
Antti "Warman" Wirman – kitara
Jyri Helko – basso
Seppo Tarvainen – rummut

Illan avaa Rovaniemeltä maailmalle kovaa nousua tekevä I Am Your God ja toisena esiintyy kotimaan kovimpiin melodisen death metalin nimiin lukeutuva Mors Subita, joka julkaisi lokakuussa kehutun viidennen albuminsa ”Origin Of Fire”.

***

Aikataulu:
19:00 ovet
19:30 I Am Your God
20:30 Mors Subita
21:45 Warmen

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18 / S
Aika: Ovet klo 19:00

Tapahtumassa on rajattu anniskelualue.

Liput ovelta 33 €, mikäli jäljellä.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: kyllä
Muuta huomioitavaa: Kulkureitit tiloissamme ovat esteettömiä. Pyörätuoliasiakkaat ohjataan normaaleissa keikkailloissa pyörätuolikorokkeelle. Numeroimattomissa istumakonserteissa paikan saa vapaasti valita.

***

Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys Selmu Ry ja Luonnonperintösäätiö ovat perustaneet keräyksen, jonka tarkoituksena on etsiä ja rauhoittaa suojelualue Selmun toiminta-alueelta Etelä-Pohjanmaalta.

Ympäristölipun +3€ lahjoitetaan lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Rytmikorjaamon metsä -keräykseen.

Rytmikorjaamon metsä -kampanjaan voi osallistua Luonnonperintösäätiön kampanjasivulla osoitteessa www.luonnonperintosaatio.fi/kampanjat/rytmikorjaamon-metsa