EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 2. - La 3.8.2024  /  Päiviönsaaren tori  /  Varkaus

Warkaus Soikoon 2024

Warkaus Soikoon 2024 Liput

WARKAUS SOIKOON ELOKUUSSA VARKAUDESSA!

Tulevana kesänä, elokuun 2.ja 3.päivä 2024 Varkaudessa järjestetään toista kertaa Warkaus Soikoon -festivaali. Tapahtumapaikkana toimii viimevuotiseen tapaan Päiviösaaren tori, jonne rakennetaan jättiteltta. Paikka on logistisesti toimiva, sillä samalla mm. Z-One ja O´Harry´s pystyvät tukemaan tapahtumaa monella tapaa palvelujen suhteen.

Myös katettu jättiteltta pienentää mahdollista sääriskiä sateen sattuessa. Tapahtumaan vaaditaan 18 vuoden ikä. Tapahtuman järjestelyvastuun kantaa Ravintola Viinamäen Rammari Oy.

Molempina iltoina esiintyy kaksi esiintyjää. Perjantaina 2. päivä elokuuta pääesiintyjänä on supersuosittu Portion Boys, jolle on siunaantunut hitti poikineen, mm. Vauhti kiihtyy, Kyläbaari ja Samaa taivasta katsellaan. Illan aloittaa bilebändi Kylän Jätkät.

Lauantaina 3.8.2024 pääesiintyjänä on Arttu Wiskari, jonka keikkasetti koostuu pelkästään hiteistä, mm. Mökkitie, Tuntematon potilas, Sirpa, Suomen muotoisen taivaan alla, Tässäkö tää oli ja Pilvilinna. Illan käynnistää bilebändi Unholan Pojat. Molempina iltoina tapahtumaportit avautuvat klo. 19.00.

warkaussoikoon.fi


Ikäraja: K-18

Liput vaihdetaan rannekkeisiin pääportilla. Portit aukeavat klo 19:00.

Liput portilta:
2 päivää 75 €
1 päivä PE tai LA 40 €

VIP lippu sisältää:

– pääsylipun tapahtumaan
– istuma- ja pöytäpaikat
– näköalapaikat lavalle
– ruokajuomat
– ruokailun
– sisä-wc
– kaksi anniskelupistettä VIP-asiakkaille

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: kyllä
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: LASSE IKONEN 0440336750

Päiviönsaaren tori
78250, Varkaus