EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 4. - La 5.8.2023  /  Päiviönsaaren tori  /  Varkaus

Warkaus Soikoon 2023

Warkaus Soikoon 2023 Liput

WARKAUS SOIKOON-TAPAHTUMASSA SUOMEN HUIPUT!

Varkaudessa, Päiviösaaren torilla, järjestetään 4.- 5.8.2023 Warkaus Soikoon -tapahtuma ensimmäistä kertaa. Esiintymislavalla nähdään suomalaiset huippuartistit ja yhtyeet.

Perjantaina, 4.8. jättiteltan lavalle nousevat BESS, TEFLON BROTHERS sekä MOUHOUS. Tapahtuma- alueen suljettua Z-Onen puolella esiintyy vauhdikas bilebändi Hittiorkesteri Aimo.

Lauantaina 5.8 esiintymislavan valtaavat MICHAEL MONROE, VIIVI ja OSMOS COSMOS. Z-Onen puolella bilebändinä esiintyy lauantaina Leewings, joka soittaa Leevi & The Leavingsin hittibiisejä.

Molempina päivinä portit avataan klo.17.30. Tapahtuman juontajana toimii varkautelainen Mika Aro, joka toimii myös jättiteltassa dj:nä molempina iltoina.

- Saatiin tasokas ohjelma aikaan ja paljon Suomen kärkiartisteja. Monipuolisena artistikattausta voidaan pitää. Vaikka vasta tammikuussa alettiin toimia, saatiin ne joita haluttiin ja joista yleisö pitää. On siis tulossa kelpo bileet, sanoo tapahtuman promoottori Vesa Kontiainen.

Tämän hetken yksi suosituimpia naisartisteja on eittämättä BESS. Hänen kappale Ram Pam Pam oli vuoden 2022 soitetuin kappale radiossa ja samalla se oli vuoden striimatuin biisi Suomessa. BESS palkittiin Emma Gaalassa neljällä Emma-palkinnolla ja hänet valittiin Iskelmä Gaalan suosituimmaksi naislaulajaksi. Hänen muista hiteistä mainittakoon Rakastan, en rakasta, Sammumaton, Lähtee käsistä ja muutama vuosi sitten ilmestynyt Tempo. Uusi albumi Kädet ylös ilmestyi huhtikuussa. BESS on perjantain pääesiintyjä.

Toisena esiintyvä Mouhous nauttii suurta suosiota yleisön keskuudessa. Yhtyeen kokoonpanon muodostavat Monako (Miki Hankomäki), Van Hegen (Janne Pajunen) ja Valentin (Veikko Heikkilä), joka yhdistelee tuotannossaan rap/punk -soundia ja elektronista musiikkia. Yhtye on julkaissut kaksi digitaalista studioalbumia, kaksi ep:tä sekä 11 singleä sekä kymmenen musiikkivideota. Heidän tuorein albumi, Masennust & massii, ilmestyi loppuvuodesta 2022 ja oli menestys.

Warkaus Soikoon- festarin aloittaa perjantaina Teflon Brothers, joka on ollut vuodesta toiseen ehdottomia ykkösnimiä. Heidän isoimmista hiteistä mainittakoon Seksikkäin jäbä, Maradona(kesä 86), Pämppää, Lähiöunelmii, Juhannussimaa, I Love You (yhdessä Pandoran kanssa) sekä uusimmat Eesti (On My Mind) ja Portion Boysin kanssa levytetty Nautin elämästä.

Lauantain pääesiintyjä Michael Monroe ei sen suurempia esittelyjä kaipaa. Miehen ura on alkanut 1980-luvun alusta ja hän tuli tunnetuksi Hanoi Rocks-yhtyeen laulajana/keulakuvana. Monroen sooloura on jatkunut vuosikymmenten ajan. Lavalla energinen ryhmä ei jätä ketään kylmäksi ja keikkaohjelmistosta löytyy myös Hanoi Rocks-klassikkobiisejä.

Toisena esiintyvä, varkautelaiset siteet omaava, VIIVI on ponnahtanut Suomen huipulle parin viimeisen vuoden aikana. Hänen albuminsa Parisuhdehautausmaa oli jättimenestys ja radioaalloilla tutuksi ovat tulleet hitit, Hyväuskoinen, USA, Lääke ja Robin Packalenin kanssa duetoitu Ihana kipu.

Lauantai-illan aloittaa imatralainen Osmos Cosmos, joka on ollut parin viime vuosikymmenen ajan Suomen suosituimpia bilebändejä, jonka keikoilta ei menoa ja meininkiä puutu.

Tapahtumalla on omat nettisivut, warkaussoikoon.fi, samoin kuin Facebook-ja Instagram-sivut.

Tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja ja järjestäjänä toimii Ravintola Viinamäen Rammari Oy.


Ikäraja: K-18

Liput vaihdetaan rannekkeisiin pääportilla perjantaina 4.8. alkaen klo 15:00, lauantaina 5.8 alkaen klo 16:00. Perjantaina vaihdetaan vain perjantain ja 2 päivän liput. Lauantain liput vaihdetaan rannekkeisiin vain lauantaina.

Portit avataan jättitelttaan molempina päivinä klo 17:30 ja suljetaan klo 01:00. Tapahtuma-alueelle vaaditaan 18 vuoden ikä. Tapahtumarannekkeella pääsee O´Harrysiin sekä yökerho Z-Oneen, joka on auki klo 05:00 saakka.

***

VIP-lippuja voi tiedustella ravintolatoimenjohtajalta Lasse Ikoselta. VIP-lipun hinta on 120 euroa/päivä/ henkilö sisältäen alvin.

- VIP-lippujen hankkimisessa kannattaa olla liikenteessä hyvissä ajoin, sillä niitä on myyty jo varsin hyvin ja niitä myydään festareille rajoitettu määrä, sanoo Ikonen.

Lasse Ikonen, ravintolatoimenjohtaja, [email protected]

Päiviönsaaren tori
78250, Varkaus