EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 25.9.2024  /  Kulttuuritalo Telakka  /  Tampere

Ward Hayden & The Outliers (USA)

Ward Hayden & The Outliers (USA) Liput

Vastustamaton Ward Hayden & The Outliers vihdoinkin Suomeen!

Katkeransuloisella yhdistelmällään perinteistä countrya, klassista rock’n’rollia ja modernia Americanaa kokoonpano on noussut yleisön suosioon Skandinaviassa. Kiertueen aikana julkistetaan Ward Hayden & The Outliersin uusi albumi. Levyllä Hayden on ottanut ison harppauksen lauluntekijänä ja yhtye on laajentanut musiikillista palettiaan. Mukaansatempaavat, nopeatempoiset kappaleet, joihin olemme tottuneet, saavat nyt täydennystä upeista balladeista, jotka osoittavat Ward Hayden & The Outliers -kokoonpanon kypsyneen kadottamatta spontaania viehätysvoimaansa.

www.wardhaydenandtheoutliers.com

www.telakka.eu


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Esteettömyydestä voi olla etukäteen yhteydessä ravintolan yleiseen numeroon 03 2250700.

Myynti loppuu 25.9.2024 20:00.