EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 7. - La 8.7.2023  /  Linnanpuisto  /  Hämeenlinna

Wanaja Festival 2023

Wanaja Festival 2023 Liput


WANAJA 2023 - LIPUT & INFO

Luonnonkauniissa Hämeenlinnan Linnanpuiston rantamaisemissa 7.-8.7. vietettävässä Wanaja Festivalissa nähdään jälleen laaja kirjo kotimaisia tähtiesiintyjiä. Koko ohjelma on nyt valmis ja päiväkohtaiset esiintyjät selvillä.

Perjantaina lavalle nousevat areenatason rock-yhtye Haloo Helsinki!, kansainvälisiltä vesiltä välillä Suomeen ehtivä The Rasmus, suomirockin edelläkävijä J. Karjalainen, rohkeasta show’staan tunnettu Erin, pop-artisti Olavi Uusivirta sekä Roy Orbison -biisistä ja Kuningaskobra-tulkinnasta tunnettu STIG.

Lauantaina festareilla esiintyvät Tarkenee, Hehkuu ja Ikuinen vappu biiseillään takuuvarmat juhlat käynnistävä JVG, Sunrise Avenuesta soolouralle startannut Samu Haber,, tarinallisia lyriikoita tarjoileva Vesterinen Yhtyeineen, persoonallisesta äänestä ja liikuttavasta tulkinnoista tunnettu Erika Vikman ja laulaja-lauluntekijä Yona.

Perjantai

Haloo Helsinki!, J. Karjalainen, The Rasmus, Erin, Olavi Uusivirta, Stig

Lauantai
JVG, Samu Haber, Vesterinen Yhtyeineen, Erika Vikman, Yona

Wanaja Festivaalin ikäraja vuonna 2023 on K-18.
Facebook | Instagram @wanajafestival

www.wanajafestival.fi


Ikäraja: K-18

Rannekkeenvaihto

Kaikki pääsyliput (paperinen tai elektroninen) vaihdetaan ennen festivaaleille saapumista rannekkeiksi. VIP-liput passiksi ja
rannekkeiksi. Ranneke on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa tai luovuttaa toiselle henkilölle kesken tapahtuman. Ranneke mahdollistaa väliaikaisen poistumisen alueelta. Jokaisen tulee vaihtaa oma pääsylippunsa itse festivaalirannekkeeksi.

Wanaja Festival 2023 ennakkorannekkeenvaihto sijaitsee Hotelli Emiliassa (Raatihuoneenkatu 23).

Ennakkorannekkeenvaihdon aukioloajat:

To 6.7. klo 16:00 – 20:00
Pe 7.7. klo 14:00 – 18:00

Vaihdamme ennakkoon torstaina ja perjantaina kahden päivän perus- ja VIP-liput, sekä perjantain perus- ja VIP-liput.
Lauantain perus- ja VIP-lippuja ei voi valitettavasti vaihtaa ennakkoon. Lauantain perusliput vaihdetaan tapahtuman rannekkeenvaihto pisteellä ja lauantain VIP-liput vaihdetaan tapahtuman check in -pisteellä.

VIP-lippu sisältää:
- Sisäänpääsyn VIP-alueelle ja festivaalialueelle
- Monipuolisen VIP-menun VIP-alueella
- VIP-passin ja rannekkeen
- VIP-alueen omat ravintolapalvelut

VIP-alueella asiakkaita palvelee VIP-host, oma anniskelupiste sekä wc-tilat. VIP-lippuun kuuluu yksi ruokailu per päivä. VIP-lippu vaihdetaan passiksi ja rannekkeeksi, ja se sisältää narikkapalvelun.

VIP-lippuja ei ole mahdollista maksaa kulttuurieduilla.

SAAVUTETTAVUUS

Tapahtumaan on myynnissä kahta erilaista sekä asiakkaan että avustajan sisäänpääsyyn oikeuttavaa lippua.

PYÖRÄTUOLI+AVUSTAJA
”Pyörätuolilippu” on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle + avustajalle.

ASIAKAS+AVUSTAJA -LIPPU
”Asiakas + avustaja” -lippu on tarkoitettu kaikille sellaisille asiakkaille, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa. Jos tulet tapahtumaan pyörätuolilla, ostathan pyörätuolilipun.

Avustaja pääsee aina maksutta tapahtumaan sellaisen asiakkaan seurassa, joka tarvitsee avustajaa päivittäisiin toimiinsa tai asioimiseen. Mikäli sinulla on avustajakortti, ystäväkortti, vammaiskortti, näkövammaiskortti tai muu vastaava tosite, voit ottaa sen mukaan. Se nopeuttaa sisäänpääsyä ja rannekkeenvaihtoa, mutta ei ole välttämätön, emme sitä vaadi. Avustajan tulee saapua avustettavan kanssa yhtä aikaa tapahtuman lipunmyyntipisteelle, joissa asia käsitellään. Avustaja saa alueelle sisäänpääsyyn oikeuttavan rannekkeen, jota ei tarvitse varata etukäteen. Ranneke on avustajaranneke, ja käy pelkästään avustustyössä ollessa – ilman avustettavaa sillä ei pääse tapahtumaan. Mikäli VIP-asiakas tarvitsee avustajan, pääsee avustaja luonnollisesti asiakkaan mukana myös VIP-alueelle. VIP-ruokailu ei kuitenkaan sisälly avustajalle, vaan sen voi ostaa erikseen lipunmyyntipisteestä. K-18 –tapahtumassa myös avustajan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Erilliset Pyörätuoli- ja ”Asiakas+avustaja” –liput ovat myynnissä jotta saamme lähetettyä kaikille asiakkaille juuri heidän ostamaansa lippua vastaavat tarkennetut saapumisohjeet. Avustajakäytännöistä voit lukea lisää täältä.

Oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin pidätetään.
Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.