EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 9.9.2023  /  G Livelab  /  Helsinki

Waltari Reunion

Waltari Reunion Liput


Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Waltari palaa lavoille alkuperäiskokoonpanossaan! G Livelabissa koetaan crossover-metalliyhtyeen Torcha!-klassikkolevyn 30-vuotisjuhlakeikka. Kokoonpanossa ovat bändin primus motor, laulaja-basisti Kärtsy Hatakka, kitaristi Jariot Lehtinen, Kreator-kitaristi Sami Yli-Sirniö ja Ensiferum-rumpali Janne Parviainen.

Waltarin visionäärinen progemetallin ja kone-elementtien hybridi on toiminut inspiraationa lukemattomille yhtyeille. Waltari toimi 90-luvulla määrätietoisena tienraivaajana kotimaisen metallimusiikin viennin saralla ja avasi ulkomaille ovia monille suomalaisbändeille.

Keikalla kuullaan Torcha!-levyn biisien lisäksi Waltarin alkuaikojen tuotantoa ja luvassa on tietenkin yllätyksiä Waltarin tapaan. Ennakkolipun ostajille on myös luvassa juhlavuoden merchandise-yllätyslahja.

Myynti loppuu 9.9.2023 20:00.