EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 7. - Ti 14.12.2021  /  KokoTeatteri  /  Helsinki

Teatteri Quo Vadis: Walt Whitman: Ruohoa – lauluja meistä

Teatteri Quo Vadis: Walt Whitman: Ruohoa – lauluja meistä Liput

Walt Whitman (1819–1892) oli yhdysvaltalainen runoilija ja humanisti. Leaves of Grass on hänen pääteoksensa, kunnianosoitus luonnon monimuotoisuudelle ja kärkäs muistutus ihmisille: ekosysteemi on yhteisö ja me olemme osa sitä. Poetry Band on Teatteri Quo Vadiksen pitkäkantoinen runoutta ja musiikkia yhdistelevä hanke. Walt Whitman: Ruohoa – lauluja meistä nähdään KokoTeatterin syyskaudella kaksi kertaa 7.12. ja 14.12.2021.

Luvassa on kaksoisensi-ilta: Näyttämöteoksen kantaesityksen yhteydessä KokoTeatterissa esitetään myös Jonne Sippolan samanniminen videoteos.

Whitmanin vaikutus näkyy vahvasti beatrunoilijoissa ja rocklyriikassa. Quo Vadis Poetry Bandin toisinaan maaninen, toisinaan lyyrinen lähestyminen asettuu luontevasti tähän jatkumoon. Monitaiteellinen, runoa, musiikkia, esitystä ja kuvataidetta yhdistelevä näyttämöteos puhuu meidän ajastamme Whitmanin sanoin.

Poetry Band on Quo Vadiksen pitkäkantoinen runoutta ja musiikkia yhdistelevä hanke. Se on esiintynyt Suomen lisäksi mm. Ranskassa, Espanjassa ja Chilessä.

Työryhmä:
Ohjaus / Otso Kautto
Visuaalinen suunnittelu / Tuula Nikulainen
Näyttämöllä / Hyde Hytti, Marko Järvikallas, Minerva Kautto, Otso Kautto, Juhani Liimatainen, Jan Noponen ja Maija Rissanen
Tuottaja / Krista Mäkinen

Videoteoksen ohjaus, kuvaus ja leikkaus / Jonne Sippola
Best boy / Miikka Pihlajamäki
Leikkausassistentti / Laura Rämö
Värimäärittely / Martin Jäger

”Tämä on yhdenmukainen ateria kaikille,
lihaa luonnolliseen nälkään,
synnintekijöille yhtä hyvin kuin vanhurskaille,
kaikki ovat kutsutut --”

Lisätiedot: kokoteatteri.fi

www.kokoteatteri.fi/ohjelmisto/teatteri-quo-vadis-walt-whitman-ruohoa-lauluja-meista


Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Ovet avataan tuntia ennen esitystä.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot