EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 30.9.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Wake Up Frankie, Dead End Scene, St. Aurora

Wake Up Frankie, Dead End Scene, St. Aurora Liput

Wake up Frankie

Helsinkiläisen metallibändin Wake up Frankien musiikki on moderni miksaus 80-luvun thrashia, 90-luvun rockia ja 2000-luvun metallia. Tämä yhtyeen thrash rockiksi kutsuma örinävokaalien, koukuttavien kertosäkeiden ja modernien jenkkisoundien fuusio yhdistettynä anteeksipyytelemättömään liveshow’hun ei jätä ketään kylmäksi!

Wake up Frankie ponnahti metalliskenen tietoisuuteen vuonna 2019 voittaessaan Tuska-festivaalin järjestämän Tuska-Torstai-kilpailun ja lunastaen voitolla keikan festivaalilla. Lisää nostetta bändille toi seuraavana vuonna julkaistu omakustanne-EP Green is the New Black (2020), joka keräsi hurjia striimauslukemia ”The Outlaw”-hittisinkun valloittaessa Spotifyn kuunnelluimpia soittolistoja. Yhtye solmi alkuvuodesta 2022 levytyssopimuksen Ranka Kustannuksen kanssa ja työstää nyt debyyttialbumiaan. Ensimmäisiä maistiaisia tulevalta debyytiltä tulee tarjolle syksyn aikana.

Dead End Scene

Suomen 50 viraalisinta -Spotifylistalle yltänyt modernia metallia soittava Dead End Scene on saavuttanut DIY-asenteellaan paljon. Jo bändin debyytti EP sai ilmestyessään vuonna 2017 osakseen runsaasti ylistävää suitsutusta maailmanlaajuisesti. Suomen suurimmassa raskaan musiikin julkaisussa Infernossa esimerkiksi todettiin, että “bändin ei tarvitse hävetä tämän suunnan huippujen seassa lainkaan”. EP siivitti Dead End Scenen myös isommille stageille lämmittämään lauteita bändeille kuten Smash Into Pieces, S-Tool, Santa Cruz, Normandie ja Dynazty.

2020 julkaistujen singlejen myötä Kaaoszine nosti yhtyeen ”tämän hetken 15 kiinnostavinta nuorta metallibändiä” -listauksen kärkipaikalle. Kesällä 2021 Dead End Scene julkaisi odotetun toisen EP:nsä ”Lockdown Archives”, jota on striimattu Spotifyssa jo lähes puoli miljoonaa kertaa.

Tule ottamaan selvää mistä tämän bändin ympärillä käyvässä kuhinassa on oikein kyse!

St. Aurora

St. Aurora on Helsinkiläinen alternative rockia soittava yhtye, joka yhdistelee 2000-luvun punk rock vivahteita metalcoreen ja moderniin rockiin. Melodramaattisen taiteelliset kappaleet toimivat vastapainona lavalla todistettavaan villiin sirkukseen, jossa päät ovat irti ja sukat väärissä jaloissa.

St. Aurora julkaisi keväällä 2021 esikois EP:nsä ja on tällä hetkellä viimeistelemässä toista viiden kappaleen EP:tä.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:30

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 30.9.2022 19:00.