EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 19.10.2023  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

VON KONOW (Levyjulkkarit) + Sam Shingler

VON KONOW (Levyjulkkarit) + Sam Shingler Liput

VON KONOW

Aiemmin muun muassa Solina-levy-yhtiölle levyttänyt VON KONOW julkaisee vaikuttavan uuden Raven Days -albumin keskiviikkona 17. lokakuuta. Upeista orkestroinneistaan ja uusromanttisista pop-elementeistään tuttu laulaja, säveltäjä ja kuvataiteilija Marko von Konow luottaa uudella singlellä entistä enemmän bändisoiton voimaan. VON KONOW onkin entistä enemmän yhtye, eikä keulahahmonsa sooloprojekti.


Vakuuttavia nimiä vilisevässä yhtyeessä soittavat Shadowplaystä ja Kauko Röyhkän yhtyeestä tuttu kitaristi Timo Vikkula, Liekki- ja Super-yhtyeissä soittanut basisti Teemu Soininen, The Mike Bell Cartel-, Super- ja Tanssiva Karhu -yhtyeiden rumpali VIlle Särmä. Maailmanluokan tyylillä svengaava yhtye nostaa Marko von Konowin kappaleet aivan uusiin sfääreihin.

“Olen löytänyt ympärilleni valtavan inspiroivan yhtyeen, joka ymmärtää rock-musiikin aikajanan hämmentävän monipuolisesti. Nämä soittajat ymmärtävät rosoisemman meiningin lisäksi myös aina kappaleissani mukana olevaa taiderock-puolta ja progeakin. Soittajista Timo Vikkula on pitkäaikainen kollegani, jonka soittokykyihin ja korvaan luotan aina. Uusista kappaleista huokuu myös se, että bändin rytmiryhmä on soittanut yhdessä jo 90-luvun alussa”, kertoo Marko von Konow yhtyeestään.

Musiikillisesti Raven Days -albumista huokuu 70- ja 80-lukujen brittiläistä uutta aaltoa, suurten tunteiden elokuvamusiikkia, 90-luvun brittipopia sekä tummanpuhuvaa psykedeliaa. Kuulija löytää yhtä lailla kappaleesta David Bowieta, The Jamia ja Dexy’s Midnight Runnersia tai Ennio Morriconea, Jarvis Cockeria sekä 60-luvun psykedeliaa pursuavaa Nuggets-kokoelmaakin.

Sam Shingler
Helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä Sam Shingler julkaisi alkuvuodesta 2023 toisen sooloalbumin nimeltään Boundaries. Suoratoistopalveluissa kolmena ep:nä julkaistu albumi on kuunneltavissa yhtenäisenä kymmenen kappaleen albumikokonaisuutena ainoastaan vinyylimuodossa.

Teemallisesti Boundaries käsittelee rakkautta ja rajoja - niin ihmissuhteissa kuin elämässä ylipäätään. Musiikillisesti Shinglerin luoma albumikokonaisuus on ennakkoluuloton ja kiehtova tutkimusmatka 80- ja 90-lukujen popestetiikasta aina pop-rakenteet kyseenalaistaviin elokuvamusiikki-tunnelmiin.

Mika Roth kirjoitti Home-kappaleesta desibeli.net -singlearviossa näin: “Kaikki on yksinkertaisesti kohdillaan. Tämä on hitti, toivottavasti muukin maailma tajuaa sen”.

Brittiläinen Mystic Sons puolestaan luonnehti Henna-Emilia Hietamäen kanssa levytettyä duettoa Utopiaa seuraavasti: “Utopia is a wonderfully warm and embracing slice of dream-pop gold”.

Boundaries Part II EP:stä Mika Roth kirjoitti seuraavasti: “Shinglerin kyky puskea poprockin seinämiä aina vain kauemmas on ihailtavaa. Shingler on taikuri, jonka luomia pieniä ihmeitä ihastelen avoimesti”.

Livenä Shingler esiintyy 5-henkisen yhtyeen kanssa. Elokuisesta Helsingin juhlaviikkojen Huvila-teltan konsertista Harri Römpötti kirjoitti Helsingin Sanomiin näin: “Shingler on ollut mukana monessa. Parhaiten hänet tunnetaan ehkä Shadowplaysta, suomalaisen jazzpunkin kivijalasta. Shingler on julkaissut kaksi sooloalbumia. Uusin Boundaries ilmestyi maaliskuussa. Hänen oma musiikkinsa on lähellä brittiläistä shoegazea, kuulasta ja maalailevaa, tyylikästä ja taitavaa”.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Johannes Apponen, 040 5397599
Muuta huomioitavaa: Pyörätuolille käynti takaoven kautta, Hämeentie 13 B

Myynti loppuu 19.10.2023 19:00.