EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 16.2.2024  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Von Hertzen Brothers

Von Hertzen Brothers Liput

Von Hertzen Brothers Tavastialle helmikuussa! 

Von Hertzen Brothers juhlistaa helmikuussa ilmestyvää Live at Tavastia -albumia esiintymällä Helsingin Tavastia-klubilla perjantaina 16. helmikuuta. Veljesten Mikko, Kie ja Jonne von Hertzenin lisäksi kokoonpanossa soittavat Sami Kuoppamäki (rummut) ja Robert Engstrand (koskettimet). Ennakkoliput keikalle tulevat myyntiin Tiketissä perjantaina 15. joulukuuta klo 9.

"Tavastialla nähdään ja vieläpä livelevyn julkaisupäivänä! Kyseessä on kevään ainut keikka Suomessa ja ykkösketjulla mennään, kun sekä Kuoppis että Bobby tekevät paluun pelikentälle. Vuoden alun vietämme pääosin studiossa, mutta täytyyhän sitä välillä saunoa! Tuntuu erityisen mahtavalta palata heittelemään löylyjä samoille lauteille, joilla livelevy vuosi aiemmin taltioitiin. Let's celebrate Live at Tavastia at Tavastia. Tämähän tuntuu miltei tähtiin kirjoitetulta. Kaikki messiin!" kertoo Mikko von Hertzen.

Von Hertzen Brothers on julkaissut urallaan kahdeksan studioalbumia, joista viimeisin, Red Alert in the Blue Forest ilmestyi keväällä 2022. Myös kansainvälistä huomiota saavuttanut bändi on vuosien saatossa noussut yhdeksi kotimaan suurimmista rockyhtyeistä


Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön. Avustaja veloituksetta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .