EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 9.11.2024  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Von Hertzen Brothers

Von Hertzen Brothers Liput

Von Hertzen Brothers Tavastialle marraskuussa! 

Von Hertzen Brothers juhlistaa syksyllä ilmestyvää uutta albumiaan keikalla Helsingin Tavastialla-klubilla lauantaina 9. marraskuuta. Veljesten Mikko, Kie ja Jonne von Hertzenin johtamaan kokoonpanoon kuuluvat lisäksi rumpali Sami Kuoppamäki ja multi-instrumentalisti Markus Pajakkala. Hurmoksellisista livekeikoistaan tunnettu bändi on uransa aikana julkaissut kahdeksan pitkäsoittoa, kokoelman ja livelevyn, sekä keikkaillut laajasti myös ulkomailla. Von Hertzen Brothersin viimeisin studioalbumi ”Red Alert in the Blue Forest” ilmestyi keväällä 2022 ja livealbumi ”Live at Tavastia” helmikuussa 2024.


Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön. Avustaja veloituksetta. 

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 9.11.2024 19:00.