EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 5.11.2024  /  Tullikamarin Pakkahuone  /  Tampere

VOLA (DK)

VOLA (DK) Liput

VOLA SUOMEEN MARRASKUUSSA KAHDELLE KEIKALLE

Tuskassa ja Provinssissa juuri hurmannut kööpenhaminalainen metallinen proge-ryhmä VOLA palaa syksyllä Suomeen kahdelle keikalle. ”Friend of a Phantom European Tour 2024”-kiertue tuo tanskalaistaiturit Tampereen Pakkahuoneelle 5. marraskuuta ja Helsingissä polyrytmit luomavat Vanhalla Ylioppilastalolla 6. marraskuuta. VOLAn tuorein julkaisu on juuri äskettäin ilmestynyt huikea ”Break My Lying Tongue”-sinkku.

Lämppärinä keikoilla nähdään Delainin vokalistina maailmamaineeseen noussut, sittemmin soolouralle siirtynyt Charlotte Wessels, jonka mahtipontisen vaikuttava melodinen metalli taatusti säväyttää.

tuska.fi/tuskalive

tullikamari.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Konsertti on seisova tapahtuma, istuimia hyvin rajoitetusti.

Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

****

Tutustu Tullikamarin turvallisemman tilan periaatteisiin.

Lue lisätietoa esteettömyydestä!

Myynti loppuu 5.11.2024 23:59.