EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 19.3.2022  /  Brewer's Street, Helsingin jäähalli  /  Helsinki

VOLA (DEN), Atlas, Port Noir (SWE)

VOLA (DEN), Atlas, Port Noir (SWE) Liput

Tanskalaissensaatio VOLA maaliskuussa Suomeen

Helsingin keikkapaikka muuttui!

Vahvassa nousukiidossa oleva, monipuolinen metalliyhtye VOLA soittaa lauantaina 19. maaliskuuta Helsingin Jäähallin Brewer’s Street -tilassa.

Alun perin VOLAn piti soittaa Helsingin On the Rocksissa, mutta ravintolan remontti siirsi keikan uuteen tilaan. Jäähallin F-katsomon yhteydessä oleva Brewer’s Street on keikkapaikkana harvinainen mutta toimiva. Sen kokoluokka myös varmistaa, että nopeasti loppuunmyydylle Helsingin-keikalle saa jälleen lippuja.

Progressiivisella metallilla uransa vuonna 2006 aloittanut VOLA on laajentanut skaalaansa levy levyltä. Viimevuotisella Witness-pitkäsoitolla kuullaan yhtyettä, joka rockaa taitavasti, tuntee vaihtoehtoiset reitit sekä elektroniset mausteet ja iskee korviin stadiumin kokoisia kertosäkeitä.

VOLA tarjoaa murskaavia kitarariffejä ja sivistynyttä ääntä; paketin, joka rikkoo metallin, rockin ja elektron rajoja. Siksi yhtyeen suosio kasvaa kasvamistaan, konserttisalit suurenevat ja kansainvälinen musiikkimedia on VOLAstra tohkeissaan.

Rockin tulevaisuudesta puhuminen on rohkeaa, mutta VOLAn suhteen termistöä voi viljellä. Se on joka tapauksessa varmaa, että bändin ensimmäiset isot keikat Suomessa tulevat olemaan niitä “olin siellä”- tai “olisinpa ollut siellä”-kokemuksia.

Illan avaavat kotimainen Atlas ja ruotsalainen Port Noir.

Tietoa Helsingin uudesta keikkapaikasta täällä.

www.volaband.com

www.facebook.com/volaband

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

19:00 Ovet
19:45 Atlas
20:45 Port Noir
22:00 VOLA

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.