EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 27.4.2019  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vintti  /  Helsinki

Voisi jo lempiä: Sabrina ja Saarten tyttäret + Nihkee Akka

Voisi jo lempiä: Sabrina ja Saarten tyttäret + Nihkee Akka Liput

Ladataan…

"Eikö nämä nuorten naisten kasvutarinat ole jo vähän nähty?"

Älä luulekaan - tämä on vasta alkua!

Voisi jo lempiä -konsertissa Korjaamon Vintillä toisensa kohtaavat lavarunouden Suomen mestari Nihkee Akka ja rohkeasta, intensiivisestä ilmaisustaan tunnettu laulukollektiivi Sabrina ja Saarten tyttäret.

Nihkeen Akan ajankohtaiset ja viiltävän tarkkanäköiset runot kietoutuvat ihmeellisen saumattomasti Kantelettaren runoihin, joista Sabrina ja Saarten tyttäret tekee laulunsa. Nuorten naisten äänet sulautuvat yhdeksi, ja se ääni kantaa 1800-luvulta tähän päivään. Eikä se ääni enää vaikene!

Sabrina ja Saarten tyttäret on nuori laulukollektiivi, joka luo uutta musiikkia yhdistelemällä ikiaikaisia kansanrunoja tarttuviin melodioihin ja särmikkäisiin rytmeihin. Yhtyeen perustaja ja luotsaaja Sabrina Ljungberg on säveltänyt laulut Kantelettaren runoihin.

Jonna Nummelan lavarunoileva alter ego Nihkee Akka nivoo teksteissään yhteen politiikkaa, omakohtaisia kokemuksia ja huumoria.

"Lavarunous ei ole uusi keksintö. Larin Parasken kaltaiset kansanrunoilijat huudattivat yleisöjä laulumailla jo satoja vuosia sitten. Jo tällöin naisoletettujen omat kokemukset kääntyivät tarinoiksi, ja jo tuolloin näitä aikansa runoilevia akkoja ei haluttu nähdä taiteilijoina. Voisi jo lempiä- konsertti on väkevä muistutus suomalaisesta runonlaulamisen perinteestä ja elävänä sykkivä todiste alan tulevaisuudesta."

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:30
Showtime klo 19:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Korjaamolainen-alennuksen saat liittymällä Korjaamon jäseneksi ilmaiseksi osoitteessa www.korjaamo.fi