EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 23. - La 31.12.2022  /  Useita paikkoja  / 

Karanteeniteatteri: Voi Luoja! (vuokratallenne)

Karanteeniteatteri: Voi Luoja! (vuokratallenne) Liput

Jumala on ahdistuksen ja epäuskon vallassa, hän tarvitsee terapiaa.

Psykoterapeuttina toimivan yksinhuoltajan elämä ei myöskään ole taivaallisen ihanaa. Ella on moderni, akateemisesti koulutettu ihminen, joka ei usko Jumalaan. Jumalan on taas vaikea uskoa ihmiseen.

Potilassuhde on siis perin haastava; lopulta on hyvin epäselvää, kuka terapoi ja ketä. Esitys sinkoilee tämän hetken maailmasta Raamatun tapahtumiin ja takaisin. Elämän peruskysymykset ovat olleet samat viimeiset 6000 vuotta. Kumpi on sekopäisempi: Jumala vai ihminen? Saako tälle edes nauraa?

Martti Suosalon esittämä Jumala on väsynyt, masentunut, mielensä vähän väliä pahoittava valkoinen, keski-ikäinen mies. Sanna-Kaisa Palon esittämän psykoterapeutti Ellan elämässä on pettymyksiä ja epätoivoa, mutta yksi asia on hänelle varmaa: mihinkään jumalaan hän ei usko; paitsi ehkä itseltään salaa.

Israelilaisen näytelmäkirjailijan Anat Govin (Oh my God) näytelmässä käsitellään koko länsimäisen ihmisen alitajunta. Näytelmä on myös häpeämätön, törkeä komedia ennakkoluuloista ja vihamielisistä väärinkäsityksistä kahden yksilön välillä. Onko lopulta kysymys Jumalasta vai ihmisestä?

Suomen kantaesitys oli 8.2.2020 Espoon Kaupunginteatterin Revontulihallissa. Se on yhteistuotanto Tampereen Työväenteatterin kanssa.

Näyttämöllä: Martti Suosalo, Sanna-Kaisa Palo, Ari Kauppila
Ohjaus: Taru Mäkelä
Teksti: Anat Gov
Suomennos: Raija Talvio
Lavastus ja valosuunnittelu: Max Wikström
Pukusuunnittelu: työryhmä
Äänisuunnittelu: Tommi Koskinen
Videot: Max Wikström ja Teijo Pellinen
Maskeerauksen suunnittelu: Mari Lehto
Valokuvat: Juuso Westerlund

www.karanteeniteatteri.fi


Ikäraja: K-12

Esityksen kesto: n. 2 h (sis. väliajan)

Suositusikäraja: K-12

Stream-lippu

Jokaisella lipulla voi katsoa esitystä yhdeltä laitteelta kerrallaan. Perhelippu on tarkoitettu esityksen katsomiseen isommalla porukalla, mutta kuitenkin samalta laitteelta. Tukilipulla voit halutessasi tukea teatteria maksamalla lipusta korkeamman summan.

Voit osallistua teatteriin live streamin välityksellä, alla olevia ohjeita seuraten:

Pääset katsomaan teatteria osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Lähetys aktivoituu 23.12.2022 klo 11:45, ja esitys alkaa klo 12:00. Live stream -koodi toimii yhdellä laitteella kerrallaan.

Stream-lippu on ostettavissa 31.12.2022 klo 21:00 asti ja tallenne katsottavissa 31.12.2022 23:59 asti.

Karanteeniteatteri