EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 25.2.2022  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Vitalic (FRA)

Vitalic (FRA) Liput

Vitalic juhlii 20-vuotista uraansa ennennäkemättömällä live-showlla!

Vitalic on ilmoittanut juhlistavansa 20-vuotista uraansa ensi vuoden alussa, uraa, joka on jättänyt lähtemättömän vaikutuksen elektronisen musiikin skeneen maailmanlaajuisesti.

Vitalicin keikalla tullaan kuulemaan hänen parhaat kappaleensa, jotka perustuvat Vitalicin merkittävään diskografiaan ja eksklusiivisiin kappaleisiin.

Show tulee olemaan ainutlaatuinen, sillä se on kunnianosoitus menneille konserteille ja kiertueille samalla kun se on uudistettu täysin uusimmalla tekniikalla.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Mikäli ravintolarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia.

Myynti loppuu 25.2.2022 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot