EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 6.5.2022  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Vitalic (FRA)

Vitalic (FRA) Liput

Vitalic juhlii 20-vuotista uraansa ennennäkemättömällä live-showlla!

Vitalic on ilmoittanut juhlistavansa 20-vuotista uraansa ensi vuoden alussa, uraa, joka on jättänyt lähtemättömän vaikutuksen elektronisen musiikin skeneen maailmanlaajuisesti.

Vitalicin keikalla tullaan kuulemaan hänen parhaat kappaleensa, jotka perustuvat Vitalicin merkittävään diskografiaan ja eksklusiivisiin kappaleisiin.

Show tulee olemaan ainutlaatuinen, sillä se on kunnianosoitus menneille konserteille ja kiertueille samalla kun se on uudistettu täysin uusimmalla tekniikalla.

***

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 25.2.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 3.4.2022 mennessä.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Mikäli ravintolarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia.

Tutustu Kuudennen Linjan turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.kuudeslinja.com/turvallisuus