EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

Pe 9. - La 10.7.2021  /  Suvilahti  /  Helsinki

VISIO Festival 2021

VISIO Festival 2021 Liput

VISIO FESTIVAL HELSINGIN SUVILAHDESSA HEINÄKUUSSA 2021!

VISIO Festival ottaa paikkansa vuoden tauon jälkeen Helsingissä Suvilahdessa heinäkuun 9.-10. Puhtaasti elektronisen musiikin festivaalina VISIO on saanut jalansijan pääkaupunkiseudun kulttuurikentällä loppuunmyydyillä tapahtumillaan.

Nykytilan vallitessa ihmisjoukon kapasiteettia on pienennetty, ja tänä vuonna liput tulevat aluksi ainoastaan varattavaksi. Tapahtuman mahdollisen peruuntumisen takia haluamme välttää lippujen hustlauksessa "ikuisen säädön", ja vapautamme liput myyntiin vasta, kun voimme olla varmoja tapahtuman järjestymisestä.

Liput ovat varattavissa nyt ja varaus on voimassa 10.6. saakka, jolloin lunastamattomat liput vapautuvat uudelleen varattaviksi. Lippujen varaus on rajattu niin, että yksi  henkilö voi varata yhden lipun. Lippujen varaaminen ei velvoita mihinkään ja varsinainen lippujen hinta ilmoitetaan myöhemmin. Totuttuun tapaan ennakkolipun hinta on edullinen.

Voit varata itsellesi lipun TÄÄLTÄ .

Festivaalin aikana kolmella lavalla nähdään kuusi VISIO-työryhmän valitsemaa kuraattoria. Kuraattoreilla on täysi luova vapaus: lavan artistivalintoihin, esiintymisjärjestykseen tai aikatauluun ei VISIO puutu millään tavalla. Tämä tarkoittaa, että myös musiikillinen tyyli, genre ja tapahtumasisältö ovat kuratoivan artistin päätösvallassa. Luotamme siihen, että kuraattoreilla on tuore, autenttinen näkemys artistivalinnoissa.

Haluamme aktiivisesti vähentää kaupallista näkökulmaa, ja luovuttamalla päätösvallan eteenpäin koemme tarjoavamme varmimmin ajankohtaista musiikkikokemusta sen sijaan että kiintopisteenä olisi korkea lipunmyynti. Haluamme siirtää valinnan heille, jotka ovat omistaneet elämänsä musiikille, eli tuottajille ja muusikoille. Kuraattorit ja ohjelmisto tullaan julkaisemaan myöhemmin.

VISIO toteuttaa toistamiseen myös anniskelun "non-profit" -periaatteella ja tarjoaa festivaaliyleisölle edullisen tavan nauttia virvokkeita. VISIO on budjetoinut anniskelutuotannon nollatulokseen ja tarjoaa juomat kaupallisia toimijoita halvemmalla. Tapahtuma pyrkii pitämään hiilijalanjälkensä neutraalina, joten ruokakojujen tarjonta on vegaanista, jeikä tapahtuma sisällä lainkaan kertakäyttöisiä muoveja.

VISIO Festival, 9.-10.7.2021, Suvilahti / Helsinki

Varauslinkki: https://www.tiketti.fi/visio-festival-2021-2021-lippuvaraukset-akkreditointi/1258390

Facebook | Instagram

www.visiofestival.com


Ikäraja: K-18

Liput vaihdetaan rannekkeeseen.