EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 17.2.2023  /  Olympia  /  Tampere

Visigoth Metal Fest

Visigoth Metal Fest Liput

Uusi tapahtuma, jonka keskipisteenä on pakanallinen sekä eeppinen metallimusiikki!

Historian ensimmäinen Visigoth Metalfest järjestetään sekä Tampereella että Helsingissä. Lavalla nähdään 4 mahtavaa bändiä: Thyrfing (SWE), Verikalpa, Midjungards ja Pahan Ikoni.

Tapahtuman pääesiintyjänä on viikinkimetallipiireistä tunnettu ja kolme vuosikymmentä vaikuttanut pioneeri Thyrfing. Thyrfing aloitti vuonna 1995 Tukholman undergroundissa ja kehittyi pian yhdeksi pakanametalliskenen merkittävimmistä bändeistä. Bändin kahdeksas ja ensimmäinen albumi kahdeksaan vuoteen "Vanagandr" julkaistiin elokuussa 2021.

Oletko koskaan miettinyt, miltä kuulostaisi railakkaampi ja juopuneempi versio Finntrollista tai että olisi siistiä kuunnella Korpiklaania, Ensiferumia ja Finntrolia kerralla? Jos vastasit johonkin kyllä, tässä tulee Verikalpa. Verikalpa on julkaissut tähän mennessä 3 studioalbumia - Taistelutahto, Tuoppitanssi ja Tunturihauta - ja heitä kutsutaan yhdeksi Suomen suurimmista folk metal -bändeistä. Ärjyvällä peikkometallilla ja kolpakoiden kalinalla eteenpäin! Älä missaa tätä tilaisuutta nähdä heidän lämmittelevän lauteet legendaariselle Thyrfingille.

Midjungards on helsinkiläinen pakanametallibändi, joka on saanut inspiraationsa muinaisista gooteista. Yhtye julkaisee ensimmäisen albuminsa maaliskuussa 2023. Levyn ensimmäinen single 'Hordes Of Hate" on menestynyt hyvin ja kerännyt 10 000 katselukertaa vain 3 viikossa. Kaikki merkit viittaavat siihen, että Midjungardsista tulee erittäin nopeasti valtava bändi. Älä missaa tätä tilaisuutta nähdä yhtyettä ennen nousukiitoa!

Pahan Ikoni on helsinkiläinen trash/death metal -yhtye, jonka mieltä räjäyttävät suomenkieliset sanat, timanttikovat kitarariffit ja teräskova live-esitys iskee suoraan tajuntaan!
Bändi julkaisi hiljattain debyyttialbuminsa "Ikonoklasti" takanaan yli 50 keikkaa eri puolilla Suomea, mm. Tuskassa ja Nummirockissa.

***

Thyrfing | Verikalpa | Midjungards | Paha Ikoni

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 19:30

Ennakkomyynti jatkuu Tiketissä klo 24:00 asti. Lipunhinta nousee ovimyyntihinnaksi tapahtumapäivänä klo 18:00. Olympian ovella ei ole lipunmyyntiä.

Tarkista aikataulu osoitteesta: www.olympiakortteli.fi

Myynti loppuu 17.2.2023 19:00.