EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 14.9.2019  /  Suolahtisali  /  Äänekoski

Virtuosi di Kuhmo: Kaksi klassikkoa

Virtuosi di Kuhmo: Kaksi klassikkoa Liput

Virtuosi di Kuhmo saapuu Äänekoskelle Suolahtisaliin ja avaa samalla kulttuuritoimen syyskauden. Konsertin nimi on Kaksi klassikkoa.

Vuodesta 1995 itsenäisenä yhtyeenä toiminut Virtuosi di Kuhmo (VdK) esiintyy muutamia kertoja vuosittain. Suurin osa VdK:n jäsenistä työskentelee helsinkiläisissä sinfoniaorkestereissa - osa myös esiintyy kansainvälisillä areenoilla solisteina ja kamarimuusikkona sekä opettaa eri musiikkikorkeakouluissa.

Viime aikoina Virtuosi di Kuhmo on erikoistunut esittämään suurelle jousikokoonpanolle sävellettyjä teoksia; kvintetoista nonettoihin. Tunnetuimpien teosten lisäksi VdK on etsinyt ja ottanut ohjelmistoonsa myös harvoin kuultuja sävellyksiä klassismin ja romantiikan ajalta. Virtuosi di Kuhmo pyrkii nykyisin viemään konserttejaan suurimpien kaupunkien ja musiikkifestivaalien lisäksi myös alueille missä klassisen musiikin tarjonta on vähäisempää.


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 16:00

Ovet klo 15:30
Showtime klo 16:00, jonka jälkeen ovet sulkeutuvat. Tulethan ajoissa paikalle!

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.