EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 11.10.2023  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Vimma (levyjulkkarit), Satu Lii

Vimma (levyjulkkarit), Satu Lii Liput

Vimma kutsuu juhlimaan albuminsa julkaisua Kuudennelle linjalle 11.10.2023 klo 19:00. Luvassa on yllätyksiä. Tietenkin.

Julkaistava etno-pop-rock -albumi on nimeltään Tornadon silmässä ja se saa päivänvalon 13.10.2023, julkaisijana saksalainen Nordic Notes. Levyn lyriikat rakentavat yhteisöjä eksistentiaalisesti epävakaina aikoina. Kappaleet käsittelevät muutosta, kriisiä ja kollektiivista hajoamisen kokemusta.

Vimma on nähty viime aikana mm. Tallinn Music Weekillä, Lost In Musicissa, Espan kesän avauksessa ja Provinssissa sekä yhteiskunnallisesti merkittävissä muutokseen tähtäävissä tilaisuuksissa. Debyyttialbumin Meri ja Avaruus (Eclipse Music 2019) julkaisun yhteydessä VIMMA palkittiin Etnogaalassa vuoden tulokkaaksi. Musiikin ohella yhtyeen laulaja Eeva ja viulisti Pessi ovat ympäristöaktivisteina tiiviisti mukana yhteiskunnallisessa muutoksessa.

Yhtyeen kokoonpano: Pessi Jouste, Eeva Rajakangas, Sonja Kaipainen, Roope Jokinen, Kalle Outila, Santeri Kettu, Aapo Lankinen

Illan aloittaa Satu Lii yhtye

Satu Liin musiikki on hymyilevän melankolista, herkkää ja samalla rouheaa. Suomalaiseen mielenmaisemaan sulautuvat kappaleet ja artistin auringonkeltainen ääni yhdistelmänä on koukuttavaa kuunneltavaa. Sattu Liin "Enemmän kuin koskaan" -kappale on ehtinyt yhtyeen nuoresta iästä huolimatta voittamaan jo parikin musiikkikilpailua, YLEn levylautakunnan ja Sauraava biisi levyraadin. Satu Liin kokoonpano livenä ensimmäistä kertaa Helsingissä ja juuri Kutosella.

Satu Lii kokoonpano: Satu Lii, Kalle Outila, Sami Jaakkola ja Tuomas Viiliäinen

www.kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 20 € / 15 €, mikäli jäljellä.

***

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla:kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Johannes Apponen, 040 5397599
Muuta huomioitavaa: Pyörätuolille käynti takaoven kautta, Hämeentie 13 B