EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 13.4.2023  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

VIMMA, Elsi Sloan

VIMMA, Elsi Sloan Liput

Kutsumme Sinut juhlistamaan tulevan tulevan albumimme kolmea singlelohkaisua Kuudennelle Linjalle 13.4. Kutsumme Sinut kuuntelemaan lauluja maailman tilan aiheuttamasta vihasta, surusta, toivosta, voimasta ja rakkaudesta. Kutsumme Sinut antamaan näille asioille arvoa.

Singlet:

1. Antrasiitille (tarina fossiilikapitalismin lopusta)

2. Sateenkaari ja ilmapallo (tuutulaulu metsälle)

3. TBA

VIMMA
on ympäristötuhoon, ilmastonmuutokseen ja planeettamme tulevaisuuteen huomiota kiinnittävä yhtye, jonka musiikissa moderni folk ja taidepop sekoittuvat voimakkaisiin runoihin yhteisöjen rakentamisesta ja aktivismista. VIMMA julkaisi debyyttialbuminsa Meri ja avaruus vuonna 2019. Yhtye palkittiin 2020 Etnogaalassa Vuoden tulokkaana. Erityisesti laulaja Eeva Rajakangas ja viulisti Pessi Jouste ovat yhtyetoiminnan ohella mukana ympäristöjärjestöjen toiminnassa.

Viime vuosina VIMMAan on voinut törmätä esimerkiksi Elokapinan Mannerheimintien blokissa, Helsingin taiteiden yössä, ympäristöjärjestöjen juhlissa tai vaikkapa kansalaisjärjestö Oranssin Ukraina-tukikeikalla. Lisäksi VIMMA on tänä aikana esiintynyt monella tärkeällä Showcase-festivaalilla, joita ovat esimerkiksi Lost In Music, Tallinn Music Week, JMI Global ja The AGIMA Showcase Festival.

Elsi Sloan on Suomen ensimmäinen muunsukupuolinen Jussiehdokas, näyttämötaitelija ja aktivisti ja helmikuussa 2023 debyyttialbuminsa julkaissut muusikko. Elsi tekee musaa, keikkailee ja opiskelee näyttelijäntyötä Tampereen Yliopistossa haaveillen kapitalismin jälkeisestä lempeämmästä ajasta sekä tietenkin seuraavasta murokulhollisesta.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Tutustu Kuudennen Linjan turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.kuudeslinja.com/turvallisuus

Myynti loppuu 13.4.2023 19:00.