EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 4.11.2023  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Vilma Jää + Vimma (tuplalevyjulkkarit)

Vilma Jää + Vimma (tuplalevyjulkkarit) Liput

Kotimaan kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuvat Vilma Jää ja VIMMA viettävät molemmat levyjulkkareita G Livelabissa samana iltana!

Soittojärjestys: Vilma Jää --> Vimma

Vilma Jään
musiikissa liikutaan akustisten ja elektronisten saundien välillä yhdistäen traditioillemme tyypillisiä soittimia synteettisesti tuotettuihin biitteihin. Samalla suomalais-ugrilainen lauluperinne flirttailee pop-estetiikan kanssa. Musiikkiaan Vilma Jää tekee yhteistyössä tuottaja-säveltäjä Mikko Renforsin kanssa ja hänen kanssaan keikoilla soittaa Mimi Kantola (live-elektroniikka). Vilma Jäältä on ilmestynyt viisi sinkkujulkaisua, joista Saatanan saalistaja, Humalahullu ja Jäinen neiti on kivunneet radiojen soittolistoille. Vilma Jään musiikki ottaa kiehtovalla tavalla kantaa tämän hetken merkittäviin tasa-arvokysymyksiin ja ilmastokriisiin. Nyt päästään kuulemaan kokonainen Vilma Jään debyyttialbumi, Kosto.

VIMMAn
tänä syksynä julkaistava etno-pop-rock -albumi on nimeltään Tornadon silmässä, julkaisijana saksalainen Nordic Notes. Levyn lyriikat rakentavat yhteisöjä eksistentiaalisesti epävakaina aikoina. Kappaleet käsittelevät muutosta, kriisiä ja kollektiivista hajoamisen kokemusta.
VIMMA on nähty viime aikana mm. Tallinn Music Weekillä, Lost In Musicissa, Espan kesän avauksessa ja Provinssissa sekä yhteiskunnallisesti merkittävissä muutokseen tähtäävissä tilaisuuksissa. Debyyttialbumin Meri ja Avaruus (Eclipse Music 2019) julkaisun yhteydessä VIMMA palkittiin Etnogaalassa vuoden tulokkaaksi. Musiikin ohella yhtyeen laulaja Eeva ja viulisti Pessi ovat ympäristöaktivisteina tiiviisti mukana yhteiskunnallisessa muutoksessa.

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Konsertti on ikärajaton.

Keikalle on saatavilla myös opiskelijalippuja. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton.

***

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

****

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus