EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 1.11.2023  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Vilma Jää

Vilma Jää Liput

Etnopopartisti Vilma Jään musiikissa akustiset perinnesoittimet kanteleesta kampiliiraan sulautuvat synteettisesti tuotettuihin biitteihin suomalais-ugrilaisen lauluperinteen flirttaillessa popestetiikan kanssa. Vilma Jäältä on ilmestynyt viisi sinkkua, joista Saatanan saalistaja, Humalahullu ja Jäinen neiti ovat kivunneet radioiden soittolistoille. Musiikkiaan Vilma Jää tekee yhteistyössä tuottaja-säveltäjä Mikko Renforsin kanssa. Vilma Jään musiikki ottaa kiehtovalla tavalla kantaa tämän hetken merkittäviin tasa-arvokysymyksiin ja ilmastokriisiin. Nyt päästään kuulemaan kokonainen Vilma Jään debyyttialbumi, Kosto. Kuudennen linjan levynjulkaisukeikalla mukana ovat myös albumilla vierailevat Vilma Jään perustama lauluyhtye Jäine, Mimika sekä Hanna Ryynänen.

Illan avaa Hanna Ryynänen, joka on sävähdyttävä kanteletaiteilija. Hänen käsittelyssään Saarijärven kanteleen sointien rikkaus pääsee oikeuksiinsa. Hanna venyttää instrumenttinsa äärirajoja pehmeästä rajuun ja meditatiivisesta perkussiiviseen ilmaisuun. Ilmaisuvoimainen instrumentalisti julkaisi debyyttisooloalbuminsa Taite toukokuussa 2023.

Toisena lämmittelijänä kuullaan Mimika eli Mimi Kantola. Hän on laulaja, tuottaja ja äänitaiteilija, joka tekee bedroompoppia popstaran elkein. Mimika ammentaa elektronisesta musiikista, parhaimmilta r’n’b-laulajilta ja jopa vienankarjalaisista itkijäjuuristaan. Vuonna 2022 Mimika julkaisi kokeelliseenkin pop-musiikkiin kallistuvan MIMICRYBAE EP:nsä ja työstää parhaillaan musiikkiaan englanniksi.

www.kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 25 € / 20 €, mikäli jäljellä.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä (lukollinen, ravintolan henkilökunta avustaa oven avauksessa)
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Ravintolapäällikkö Amanda Kiviniemi, [email protected]
Muuta huomioitavaa: Pyörätuolille käynti takaoven kautta, Hämeentie 13 B. Olettehan ajoissa yhteydessä ravintolapäällikköön sähköpostitse halutessanne käyttää esteetöntä sisäänkäyntiä.