EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 22.11.2024  /  Kalevan Navetta  /  Seinäjoki

Vilma Jää

Vilma Jää Liput

Vilma Jää Kalevan Navettaan perjantaina 22.11.2024

Emma-voittaja Vilma Jää on yksi Suomen musiikkikentän tämän hetken ainutlaatuisimpia artisteja. Palkittu laulaja-säveltäjä yhdistää kappaleissaan kansanmusiikkia moderniin pop-estetiikkaan, liikkuen vaivattomasti akustisten ja elektronisten äänimaailmojen välillä. Kansanmusiikille tyypilliset soittimet, kuten kantele, harmoni ja viulu, kohtaavat synteettisesti tuotetut biitit.

Feministisesti kantaaottavista sanoituksistaan tunnettu artisti kertoo vuosisatoja vanhoja tarinoita ajankohtaisiin aiheisiin peilaten. Kappaleista meille paljastuu, kuinka vähän maailma on monissa naisiin kohdistuvissa asioissa muuttunut.

Vilma Jään debyyttialbumi Kosto ilmestyi viime vuoden lopulla. Yhdessä tuottaja Mikko Renforsin kanssa tehty albumi on kerännyt paljon ylistystä: Kosto äänestettiin Vuoden kansanmusiikkilevyksi ja se ylsi myös arvostetuksi Teosto-palkintoehdokkaaksi.

Yhdysvalloissa Kaija Saariahon Innocence -oopperan parissa työskentelevä Vilma palaa Suomeen vuoden 2024 loppupuoliskoksi ja keikkailee kotimaassa syksyllä paljon odotetuilla omilla keikoilla.

www.kalevannavetta.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Liput ovelta 27 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: kyllä
Muuta huomioitavaa: Lue lisätietoja esteettömyydestä Kalevan Navetan sivuillta

Myynti loppuu 22.11.2024 19:00.