EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 18.9.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Vilma Alina

Vilma Alina Liput

Huom! Aikataulussa muutoksia: Ovet klo 19:00, showtime 20:00


Vilma Alina esiintyy G Livelab Tampereella osana True Crime -albumin julkaisukiertuettaan!

Vuoden kevyen musiikin tekijä -palkinnon syksyllä 2020 saanut Vilma Alina on ottanut pysyvän harppauksen tulevaisuuden lupauksien joukosta
kotimaisen pop-kentän eturintamaan. Hänet tunnetaan äärimmäisen taitavana lauluntekijänä, joka valloittaa koskettavilla teksteillään ja tulkinnoillaan.

Universalille levyttävän artistin musiikkia on striimattu suoratoistopalveluissa jo yli 65 miljoonaa kertaa. Rakastetun tekijän kolmas pitkäsoitto ”True Crime” ilmestyy 27. elokuuta 2021. Albumin jokainen kappale on Vilma Alinan tekemä ja levyn on tuottanut Ilkka Wirtanen. Levyltä on lohkaistu kolme singleä: Rikollinen on striimannut platinaa, Nuoret rakastavaiset on saanut ympärilleen myös musiikkivideonja Särkymisen arvoinen puolestaan on kasvamassa isoksi radiobiisiksi.

Hänen edellinen albuminsa ”Tulva” ilmestyi vuonna 2019, tarjoten mm. platinarajan rikkoneet hitit Syliin ja Palasina. Jälkimmäisenä mainittu
oli myös yksi vuoden soitetuimmista kappaleista radiossa. Debyyttialbumi”Ufoja” saavutti niin ikään platinaa. Vilma Alina on vuosien varrella ehtinyt tehdä biisejä myös muille artisteille. Tämän lisäksi häntä on kuultu niin valkokankaalla, TV-sarjoissa kuin YleX:n kesäkumibiiseilläkin.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot