EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 21.7.2018  /  Bar Loose  /  Helsinki

Ville Leinonen & Futureiman, Maustetytöt

Ville Leinonen & Futureiman, Maustetytöt Liput
Takaisin

Ladataan…

Ville Leinonen julkaisi alkuvuodesta uuden albumin Hei taas, ja saapuu konsertoimaan kyseisen albumin tiimoilta Bar Looseen lauantaina 21.7. kokoonpanolla Ville Leinonen & Futureiman.

Uusi pitkäsoitto on jatkoa vuonna 2007 ilmestyneelle Hei!-albumille, jolla Leinonen tulkitsi muun muassa Juhamatin ja Katri Helenan esittämiä iskelmiä. Lähestymiskulma on kuitenkin hieman muuttunut: Hei!-albumin orkesterisovitukset jousineen ja puhaltimineen ovat jääneet taakse. Nyt ollaan kiihkeän, elektronisen diskosoundin maailmassa. Toisena johtoajatuksena albumilla on hatunnosto sanoittajalegenda Raul Reimanille, joka on tekstittänyt albumin kymmenestä kappaleesta yhdeksän. Reimanin kuolemasta tulee tänä vuonna kuluneeksi 30 vuotta.

Joku voisi kuitata tämän iskelmäcoverkokoelmana, ja sitähän se on; suoraa jatkoa Hei! -albumille. Tällä kertaa tarjoillaan Raul Reimanin sanoittamia timanttisia biisejä diskoiskelmän kultakaudelta vuosilta 1982-1985.

Illan tulee avaamaan synapop-yhtye Maustetytöt, joka on ollut viime aikoina paljon esillä. Yhtyeen minimalistiset kappaleet tuvat hyvällä mieleen legendaarisen Noitalinna Huraan, ja on yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista uusista kotimaisista tulokkaista.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Narikkamaksu lipunostaneille 2 € (norm. 3 €)

Liput ovelta 10 €, mikäli jäljellä.