EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 18.2.2023  /  Orivesi  / 

Villasukkajuoksun 3. SM-kisat

Villasukkajuoksun 3. SM-kisat Liput

Villasukkajuoksun SM-kisat, vuoden hauskin perhetapahtuma, järjestetään kolmannen kerran Orivedellä. Toivomme lunta, mutta lumettomuuskaan ei ole este, koska silloin juostaan latupohjilla.. Kisajärjestäjät ovat Eräjärven Kehittämisyhdistys ja Hirsilän seudun kylät. Oriveden kaupunki on kisojen pääyhteistyökumppani.

Instagram

www.villasukkajuoksunsm.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 9:00

SARJAT

Naisten ja miesten kilpasarjat 3 km, 6 km tai 12 km
Juostaan reittikartan metsäreitillä yhden, kahden tai neljän kierroksen verran. Lähtö ja maali ovat urheilukentällä.

Nuortensarja
Vuosina 2007-2010 syntyneet. Kilpailussa juostaan reittikartan metsäreitillä kolmen kilometrin pituinen matka. Lähtö ja maali ovat urheilukentällä. Sarjan kolme parasta palkitaan.

Joukkuesarja
Toteutetaan viestinä eli n. 200 m/hlö urheilukentällä. Kilpailussa palkitaan kolmen nopeimman joukkueen lisäksi myös parhaiten pukeutunut joukkue.

Lasten 3-12 vuotiaiden sarjaan ilmoittautuminen tapahtuu täältä.

Aikuisten ja nuorten sarjoissa osallistumismaksuun sisältyy kuuma mehu, keittoruoka, sauna ja uimahalli. Lasten sarjoissa maksuttomuudesta huolimatta sauna ja uimahalli ovat maksutta tarjolla.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Orivesi
Opintie 1