EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 13.11.2019  /  Semifinal  /  Helsinki

Vilja, Jere Valkonen

Vilja, Jere Valkonen Liput

Kuva: Johannes Erkkilä

Vilja FB

Jere Valkonen FB

Soittoajat:
21:00 Jere Valkonen
22:00 Vilja

Vilja on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijäduo, joka soittaa kirjoittamaansa tunnelmoivaa ja herkkää musiikkia. Yhtyeemme ammentaa soundinsa indien, folkin ja ehkä vähän iskelmänkin suunnasta. Kolmen singlen jälkeen on vuorossa EP, jonka julkaisua juhlistetaan Semifinalin keikalla isomman kokoonpanon voimin.

Jere Valkonen on omaääninen laulaja-lauluntekijä ja herkkis, jonka musiikki on vaihtoehtomentaliteetilla kudottua folkrockia. Valkonen julkaisi keväällä 2019 toisen EP:nsä, jonka nyrjähtänyt avausraita Valkoisia tulppaaneja keräsi kiitosta ja radiosoittoa mm. YleX:llä. Kanavan vaihtoehtomusiikin toimittaja Miikka Koivisto listasi sen vuoden 30 parhaan kotimaisen biisin joukkoon todeten: 'Poikkeuksellinen kappale. Varsinkaan suomeksi en ole mitään vastaavaa ikinä kuullut.'

Valkonen työstää parhaillaan debyyttialbumiaan, jonka Eclipse Music julkaisee ensi vuonna. Hän esiintyy Semifinalissa taidokkaan yhtyeensä kera.

Jere Valkonen - laulu, kitara
Mathias Hermansson - koskettimet, kitara, taustalaulu
Walter Metsärinne - basso, sähkökitara
Jussi Koski-Laulaja - sähkökitara, taustalaulu
Juuso Törmälehto - rummut

 


Ikäraja: K-18
Aika: Klo 20:00-01:00

Eteispalvelumaksu 3,50 € peritään ovella