EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 6.5.2023  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

VIIVI

VIIVI Liput

Emma-voittaja VIIVI on yksi Suomen tämän hetken kiinnostavimmista artisteista ja hän saapuu esiintymään keikalle Tavastialle 6.5.2023.

VIIVI on lunastanut tänä vuonna paikkansa soittolistojen kärjessä. Viimeisin sinkku, Robinin kanssa tehty Ihana Kipu, rikkoi ennätyksiä saavuttaen ensimmäisen vuorokauden aikana yli 349 000 kuuntelua.

VIIVI nauttii myös alati kasvavaa keikkasuosioitaan. Hän on keikkaillut ahkerasti ja tuttujen hittien tahdissa keikoilla on muodostunut valtavia yhteislauluhetkiä

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 27 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 6.5.2023 19:00.