EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 22.3.2024  /  Möysän Musaklubi  /  Lahti

VIIVI (S)

VIIVI (S) Liput

VIIVI on vuonna 2021 läpimurron tehnyt laulaja- lauluntekijä, joka palkittiin tuona kyseisenä vuonna myös Vuoden tulokkaana Emma Gaalassa. Jo tuplaplatinaa striimannut esikoisalbumi Parisuhdehautausmaa julkaistiin vuonna 2022, ja sen jälkeen artisti on hurmannut yleisöä keikkaillessaan ympäri Suomea.

VIIVI:n kappaleita on striimattu yhteensä jo yli 65 miljoonaa kertaa. Kappale USA on saavuttanut triplaplatinatason, kuin myös kappaleet Lääke ja Hyväuskoinen ovat ylittäneet tuplaplatinarajan. VIIVI teki yhdessä Robin Packalenin kanssa suomalaista musiikkihistoriaa yhteisellä Ihana kipu duettokappaleella, joka jo heti julkaisupäivänään rikkoi tämän vuosikymmenen päiväkohtaisen striimiennätyksen. Myös yhdessä JVG:n kanssa tehty kappale Mitä näil korteil saa? on nauttinut paikastaan radiolistojen kärjessä.

Möysä: InstagramFacebook | X | Youtube

www.moysa.fi


Ikäraja: S / K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:30

Liput ovelta 25 €

Klubikatsomo-lippu (sisältää keikkalipun)
- narikka sisältyy hintaan
- paikka klubikatsomosta josta erinomainen näkyvyys lavalle, halutessasi istumapaikka
- lippu vaihdetaan rannekkeeseen

⭐️ Aitiovaraukset keikalle tästä ⭐️


Z-YÖJUNA HELSINKIIN

Nyt pääset viikonloppuisin Helsingistä junalla sujuvasti Möysän musaklubin eli Mössön keikoille Lahteen ja heti keikan jälkeen takaisin.

Viimeinen Z-juna perjantaisin ja lauantaisin lähtee Lahdesta Helsinkiin klo 00.30 ja on perillä Helsingissä klo 01.30. Jatkossa helsinkiläisetkin ehtivät siis katsomaan Mössön perjantain ja lauantain keikan rauhassa loppuun asti. Virvoittava viiden minuutin kävely Mössöltä Lahden rautatieasemalle ja VR hoitaa loput!

Tarkista juna-aikataulut täältä.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Pyörätuolilla kulku Mössölle tapahtuu henkilökunnan avustamana sisäpihan kautta. Klubilla pääsee liikkumaan pyörätuolilla rajoitetusti.