EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 28.5.2022  /  Basso Club  /  Oulu

Viivi

Viivi Liput

Kuluneen vuoden heittämällä isoin tulokasartisti VIIVI julkaisi odotetun debyyttialbuminsa ”Parisuhdehautausmaa” keväällä 2022. Levy toi tekijälleen peräti viisi ehdokkuutta Emma Gaalassa! Saavutuksesta kaiken kertoo se, että yhtä monta ehdokkuutta on vain Ellinooralla, Gaselleilla ja Haloo Helsinki! -yhtyeellä. Tuoreen pitkäsoiton julkkarikeikka tullaan näkemään Helsingin Tavastia-klubilla 13. toukokuuta.

Vangitsevan upeasta äänestään, tarttuvista melodioistaan ja järisyttävän isoista kertosäkeistään tunnettu VIIVI tekee ihastuttavaa, modernia suomipoppia. Hänen läpimurtonsa niin radiokanavien tehosoittoon kuin myös Spotifyn striimatuimpien nimien joukkoon on tapahtunut platina- ja kultarajoja rikkoneilla hiteillä kuten USA, Lääke ja Hyväuskoinen.

Capitol Recordsille ja Universalille levyttävä VIIVI kirjoittaa biisinsä itse yhdessä Joonas Kerosen sekä Lauri Halavaaran kanssa. Hänen ensimmäinen julkinen esiintymisensä tapahtui loppuunmyydyllä Linnanmäellä syksyllä 2021. Alusta alkaen on käynyt selväksi, että VIIVIn keikat muodostuvat suurien tunteiden ja kantavien yhteislaulujen täyttämiksi tapahtumiksi.

piknik.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet 19:00
Showtime 21:00
Myynti loppuu 28.5.2022 21:00.