EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

La 24.10.2020  /  Poppari  /  Jyväskylä

Viitasen Piia

Viitasen Piia Liput

Viitasen Piia on lauluntekijä Piia Viitasen luotsaama tummanpuhuvaa indiefolkia soittava yhtye, joka on hurmannut neljällä albumillaan niin kriitikot kuin liveyleisönkin, ja tuonut Viitasen maamme uusien tarinankertojien eturiviin.

Syksyllä 2012 julkaistu debyyttialbumi Viitasen Piiakeräsi lukuisia loistoarvioita ja sai mainittavasti radiosoittoa, vaikka kyseessä oli omakustanne. Texicalli Recordsin julkaisema toinen albumi Uni onnesta toi yhtyeelle Emma-ehdokkuuden ja paikan Helsingin Sanomien vuoden 2014 parhaiden levyjen joukossa.

Yhtyeen marraskuussa 2016 julkaistu kolmas albumi Laulumaa on jatkanut nousujohteista kulkua, ja kerännyt täydet viisi tähteä niin Helsingin Sanomilta, Keskisuomalaiselta kuin myös Ilkalta ja Pohjalaiselta. MTV.fi valitsi Laulumaan vuoden kotimaiseksi albumiksi.

Syyskuun lopussa 2019 Viitasen Piia julkaisi pitkään odotetun neljännen albuminsa "Meidän jälkeemme hiljaisuus" (Texicalli Records). Albumi on nostanut artistin Suomen lauluntekiöiden-eliittiin.

"Viitasella on harvinainen taito laulaa itsensä suoraan kuulijan syliin ja ihon alle. Hänessä on myös jotain hyvin luonnollista ja pakotonta. Ehkä selitys on siinä, että hän alkoi näppäillä kitaraa ja tehdä omia lauluja vasta muutama vuosi sitten Nepalissa." - HS, Mari Koppinen.

Viitasen Piia
Facebook | Instagram @viitasenpiia


HUOM! Keikka on siirtynyt lokakuulle. Ostamasi lippu käy sellaisenaan lokakuun keikalle, eikä tätä tarvitse vaihtaa.

ravintolapoppari.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Liput ovelta 16 €, jos jäljellä.