EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

La 13.2.2021  /  G Livelab  /  Helsinki

Viitasen Piia - Meidän jälkeemme hiljaisuus

Viitasen Piia - Meidän jälkeemme hiljaisuus Liput

HUOM! Keikka on jaettu kahdeksi keikaksi, ja nämä keikat ovat siirtyneet seuraavasti:

12.12.2020 >> 12.2.2021 klo 20:00
13.12.2020 >> 13.2.2021 klo 20:00

Keikka on siirtynyt aiemmin maaliskuulta 27.3. joulukuulle 12.12.

Mikäli olet jo aiemmin päivittänyt lippusi toiselle jaetuista keikoista , se siirtyy automaattisesti uudelle päivälle, eikä lippua tarvitse päivittää uudelleen. Mikäli haluat vielä siirtyä toiselle päivälle, voit päivittää lippusi uudelleen niin kauan kuin tilaa riittää. Päivitys on mahdollista osoitteessa www.tiketti.fi/paivitalippuja .

Mikäli et ole vielä päivittänyt lippuasi kummallekaan jaetuista keikoista , lippu tulee päivitää. Ennen jakamista ostetut liput eivät käy keikoille sellaisenaan. Lippujen päivittäminen onnistuu osoitteessa www.tiketti.fi/paivitalippuja .

Päivitä liput - toimi näin:

Käytä lippujen päivittämiseen päivityspyyntölomaketta osoitteessa tiketti.fi/paivitalippuja . Syötä lomakkeelle 13 numeroinen lippukoodisi ja valitse korvaava keikka.
Huomaa, että keikoille mahtuu rajattu määrä osallistujia, joten suosittelemme päivittämään lipun haluamallesi keikalle mahdollisimman pian.

Liput voi myös palauttaa 26.2.2021 mennessä osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja .

Jaetuille keikoille ei myydä lippuja

***

Viitasen Piia on lauluntekijä Piia Viitasen luotsaama tummanpuhuvaa indie folkia soittava yhtye. Kokoonpano on hurmannut neljällä albumillaan niin kriitikot kuin liveyleisönkin, ja tuonut Viitasen maamme rakastetuimpien tarinankertojien eturiviin. Maaliskuussa yhtye palaa G Livelabiin erikoiskeikalle, jossa Piia avaa illan esittämällä harvemmin kuultuja kappaleitaan soolona, ja väliajan jälkeen trio esittää uuden levynsä livenä kokonaisuudessaan.

"Viitasella on harvinainen taito laulaa itsensä suoraan kuulijan syliin ja ihon alle. Hänessä on myös jotain hyvin luonnollista ja pakotonta. Ehkä selitys on siinä, että hän alkoi näppäillä kitaraa ja tehdä omia lauluja vasta muutama vuosi sitten Nepalissa." - HS
Piia Viitanen, voc & gtr / Matias Tyni, keys / Sarah Palu, harp & kantele

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Myynti loppuu 13.2.2021 19:00.