EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 19.3.2022  /  G Livelab  /  Helsinki

Viitasen Piia - Meidän jälkeemme hiljaisuus

Viitasen Piia - Meidän jälkeemme hiljaisuus Liput

HUOM! Keikka on aiemmin jaettu kahdeksi keikaksi, ja nämä keikat ovat siirtyneet seuraavasti:

> 12.2.2021 klo 20:00 > 18.03.2022
> 13.2.2021 klo 20:00 > 19.03.2022

Keikka on siirtynyt aiemmin maaliskuulta 27.3. joulukuulle 13.12. Aiemmille päiville ostetut liput käyvät keikalle sellaisenaan seuraavasti:

Mikäli olet jo aiemmin päivittänyt lippusi toiselle jaetuista keikoista , se siirtyy automaattisesti uudelle päivälle, eikä lippua tarvitse päivittää uudelleen. Mikäli haluat vielä siirtyä toiselle päivälle, voit päivittää lippusi uudelleen niin kauan kuin tilaa riittää. Päivitys on mahdollista osoitteessa www.tiketti.fi/paivitalippuja .

Mikäli et ole vielä päivittänyt lippuasi kummallekaan jaetuista keikoista , lippu tulee päivitää. Ennen jakamista ostetut liput eivät käy keikoille sellaisenaan. Lippujen päivittäminen onnistuu osoitteessa www.tiketti.fi/paivitalippuja .

Jaetuille keikoille 13.11.2020 jälkeen ostettuja lippuja ei tarvitse päivittää.

Päivitä liput - toimi näin:

Käytä lippujen päivittämiseen päivityspyyntölomaketta osoitteessa tiketti.fi/paivitalippuja . Syötä lomakkeelle 13 numeroinen lippukoodisi ja valitse korvaava keikka.
Huomaa, että keikoille mahtuu rajattu määrä osallistujia, joten suosittelemme päivittämään lipun haluamallesi keikalle mahdollisimman pian.

***

Viitasen Piia on lauluntekijä Piia Viitasen luotsaama tummanpuhuvaa indie folkia soittava yhtye. Kokoonpano on hurmannut neljällä albumillaan niin kriitikot kuin liveyleisönkin, ja tuonut Viitasen maamme rakastetuimpien tarinankertojien eturiviin. Maaliskuussa yhtye palaa G Livelabiin erikoiskeikalle, jossa Piia avaa illan esittämällä harvemmin kuultuja kappaleitaan soolona, ja väliajan jälkeen trio esittää uuden levynsä livenä kokonaisuudessaan.

"Viitasella on harvinainen taito laulaa itsensä suoraan kuulijan syliin ja ihon alle. Hänessä on myös jotain hyvin luonnollista ja pakotonta. Ehkä selitys on siinä, että hän alkoi näppäillä kitaraa ja tehdä omia lauluja vasta muutama vuosi sitten Nepalissa." - HS
Piia Viitanen, voc & gtr / Matias Tyni, keys / Sarah Palu, harp & kantele

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Myynti loppuu 19.3.2022 19:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot