EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 19.11.2022  /  Lobby Myyrmäki  /  Vantaa

Viinitasting ”Euroopan herkät punaiset”

Viinitasting ”Euroopan herkät punaiset” Liput


Marraskuun pimeät illat kutsuvat nauttimaan. Sommelier Laura Koskenkari haki inspiraatiota illan esiintyjästä, jazz-laulajatar Susanna Veldistä. Tastingissä lähdetään tutkimaan Euroopan klassisia viini alueita herkkien punaviinien kautta. Laseissa loistaa niin mystisen elegantti Bourgognen punainen, kun Saksalainen Spätburgunder, vierailevia yllätys-tähtiä unohtamatta. Mikä on tehnyt tietyistä alueista klassikoita ja millaisia viinejä se tarkoittaa? Tastingissa pohditaan myös kuinka paljon rypäleiden ominaisuudet vaikuttavat viiniin lopulliseen makuun, entä kasvuolosuhteet tai valmistustavat. Voiko herkkä viini olla samaan aikaan voimakas ja intensiivinen?

Lobby Myyrmäen Facebook-sivu

www.lobbymyyrmaki.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 17:00

Huomioithan, että näitä lippuja ei voi maksaa toimipisteillä, R-kioskeilla tai sähköpostilaskulla! Ainoastaan suoria ostoja nettisivuilta!

Ovet klo 17:00

Tasting 18:00

Myynti loppuu 19.11.2022 17:00.