EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 28.8. - La 3.10.2020  /  Kulttuuriareena 44  /  Kuopio

Kaksi sooloesitystä: Viikset ja Broken Melodies

Kaksi sooloesitystä: Viikset ja Broken Melodies Liput

Mika Juuselan kaksi oudon huikeaa sooloesitystä Kulttuuriareena 44:ssa, Kuopiossa

Tuplaesitysten päivänä näet kaksi esitystä yhden hinnalla!

VIIKSET
on Nikolaj Gogolin elämästä ja kirjoista inspiroitunut fyysisen teatterin ja absurdin komedian taidonnäyte. Esityksen keskellä harhailevan teatterinjohtaja Maxim Teljakovin persoona sekoittuu roolihenkilöiden ja esiintyjien viiksekkäisiin hahmoihin ja lava täyttyy ihastuttavasta eriskummallisuudesta.

BROKEN MELODIES on mustalla huumorilla ryyditetty yhden miehen sukellus rikkinäisyyteen.
Esitys on pääosin englanninkielinen, mutta ei vaadi korkeata kielitaitoa, eikä tekstin ymmärtäminen ole välttämätöntä.

Facebook

 

TURVALLISUUS

Anya Prolla on tärkeää kävijöiden ja henkilökunnan terveys, joten seuraamme ja noudatamme hallituksen sekä viranomaisten määräyksiä ja suosituksia aktiivisesti.

Toivomme että kävijöillä riittää ymmärrystä uusia käytäntöjä kohtaan, sillä olemme tehneet ne taataksemme kaikille osapuolille turvallisen teatterikokemuksen.

LIPUNMYYNTI

Suosittelemme lippujen ostamista suoraan Tiketistä välttääksesi lähikontakteja. Kulttuuriareenan lippukassalla suosimme korttimaksamista.

SAIRASTUMINEN

Teatteriesitykseen ei tule osallistua, mikäli sairastuu tai epäilee itsellään mahdollista tartuntaa. Ilmoita asiasta viimeistään esityspäivänä klo 15 mennessä, niin vaihdamme lippusi toiseen samanhintaiseen tai edullisempaan esitykseen kuluitta. Suosittelemme että pidät taukoa teatterissa käynnistä 2 viikkoa, mikäli olet ollut ulkomailla.

Yhteydenotot lippuvaihdoissa:info@anyapro.fi

KULTTUURIAREENA 44:lle SAAPUMINEN

Lippuja esityksiin myydään toistaiseksi salin kapasiteettia (200 paikkaa) pienempi määrä. Näin on mahdollisuus sijoitella yleisö istumaan turvaväleittäin.

Lippujen tarkastusta nopeuttaaksesi otathan pääsyliput esille heti teatteriin saapuessa.
Salin ovet avataan aikaisemmin kuin normaalisti.

KATSOMOSSA JA AULASSA

Pyri huolehtimaan turvaväleistä. Noudatathan henkilökuntamme ohjeita koskien talossa liikkumista. Pyydämme välttämään tarpeetonta liikkumista kerrosten välillä. Varaathan normaalia enemmän aikaa käyntiisi, ja varauduthan siihen, että liikkuminen tiloissamme on normaalia hitaampaa. Lapset liikkuvat tiloissa huoltajien vastuulla.

Päällysvaatteet voi ottaa mukaan katsomoon. Isot laukut ja reput tulee jättää narikkaan, joten vältäthän  ylimääräisten kantamusten tuomista saliin.

Toivomme, että kaikki esitykseen saapuvat käyttävät hengityssuojaimia. Maskittomuus ei kuitenkaan ole este katsomoon saapumiselle. Jos unohdat maskin kotiin ja sellaista haluat teatterissa käyttää, on maskeja myynnissä lipunmyynnissä 1 €/kpl.

Muistathan huolehtia käsihygieniasta. Pese kädet mahdollisuuksien mukaan vedellä ja saippualla, sekä käytä tarjolla olevia käsidesejä. Olemme lisänneet Kulttuuriareenalle desinfiointipisteiden määrää. 

Jos yskittää, yskithän hihaan tai kertakäyttöiseen paperinenäliinaan. Puhdistamme pintoja tehostetusti ja noudatamme Työterveyslaitoksen siivousohjeita. Huomioimme erityisesti ovenkahvat, pöytätasot, hanat ja kaiteet. Vältäthän pintojen turhaa koskettelua.

Vesipisteet löytyvät wc-tiloista ja ovat asiakkaidemme vapaassa käytössä.

Väliajallisissa näytöksissä väliajan kesto on 20 minuuttia, mutta tarvittaessa sen kestoa voidaan pidentää. Esitysten kestot voivat siis vaihdella päivittäin. Väliajalla voit jäädä paikallesi istumaan.

Esityksen päätyttyä katsomosta poistutaan henkilökunnan ohjeiden mukaisesti rivi kerrallaan. Varauduthan odottamaan vuoroasi.

Kaikilla lipunmyynnin työntekijöillämme on suu-nenäsuojus. Henkilökuntamme on ohjeistettu ja koulutettu toimimaan sinun turvallisuutesi takaamiseksi.

Kuulemme mielellämme, millainen teatterikokemuksesi oli. Kehitämme palvelujamme saadun palautteen pohjalta. Palautetta voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen info@anyapro.fi

www.mikajuusela.com


Ikäraja: K-12

Kesto: Viikset 1 h 10 min, Broken melodies 40 min

Numeroimattomat istumapaikat.


28.8., 29.8. ja 6.9. näytöksiin alle 18-vuotiailla vapaa pääsy. Muihin näytöksiin lasten lippu alla 18-vuotiaat voivat ostaa lasten lipun.

Näytökset:

pe 28.8. klo 19 Viikset ja Broken melodies (alle 18 v. vapaa pääsy / Kuopio Juhlii)
la 29.8 klo 19 Viikset ja Broken melodies (alle 18v. vapaa pääsy / Kuopio Juhlii)
su 6.9. klo 15 Viikset ja Broken melodies (alle 18v. vapaa pääsy / Kuopio Juhlii)
pe 18.9 klo 19 Viikset
la 19.9 klo 19 Viikset
la 3.10 klo 19 Viikset ja Broken melodies