EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 23.10.2020  /  Tullikamarin Pakkahuone  /  Tampere

Viikate

Viikate Liput

Viikate julkaisee kolmannentoista studioalbuminsa 2.10.2020.
Rillumarei! nimeä kantava levy pitää sisällään kymmenen rehvakkaasti tanssivaa kitarateosta, joista itse yhtyekin on yllättynyt. 

Satukirjamaisen kärpässienen alta tavoitettu solisti K kuvailee levyä seuraavasti:

"Rillumarei! lyö valokeilansa tunteiden peilipalloon tavalla, jota Viikate ei ole ennen harrastanut. Duuri on haikeaa, molli hilpeää ja kitarat soivat raikkaammin ja jorattavammin kuin koskaan aiemmin meidän perusjäykässä toiminnassa. Tekstipuolella pääteemaksi paaluttui ajatus siitä, että jos viattomuuden aika vaihtuu vialliseksi, rillumarei-termikin näyttäytyy uudessa valossa. Meidän kaikkien puuteripeileissä. Tässä mielessä olemme lähimpänä teema-albumia Viikatteen levytetyssä historiassa.

Konsertti järjestetään rajoitetulla kapasiteetilla, joten hanki lippusi ajoissa. Sisäänkäynti Tullikamarin Pakkahuoneen ovista.

Keikan aikataulu aikaistui tunnilla.

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:30
Showtime 20:00

Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

Tullikamarin turvallisuusohje.

Tallennamme keikalle tulijoiden henkilötiedot henkilötodistuksen, ajokortin tai kelakortin viivakoodista sähköisesti. Vaihtoehtoisesti voit luoda tiedoista koodin täällä: https://info.tiketti.fi Tallennettuja tietoja käytetään ainoastaan mahdollisten tartuntaketjujen seuraamiseen, niitä säilytetään vain kuukauden ajan tapahtuman jälkeen, eikä niitä luovuteta eteenpäin kuin viranomaispyynnöstä.