EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 7.2.2025  /  Pirilä-sali  /  Kempele

Viikate - Hiljainen kiertue

Viikate - Hiljainen kiertue Liput

Viikate saapuu Kempeleeseen Hiljainen-kiertueellaan pe 7.2.2025 klo 18:00!

Viikate julkaisee Korttitalo -singlen perjantaina 31.5. Kappale on ensimmäinen lohkeama marraskuussa ilmestyvältä yhtyeen viidenneltätoista albumilta.

Siitepölyhuiskun varresta tavoitettu solisti Kaarle Viikate kommentoi aihetta seuraavasti:

”Korttitalo edustaa uuden albumin ilmavampaa ja menevämpää antia, kuin rautalankahattaran nauttimista goottilaisen karusellin pyörteissä.

Pääpaino levyllä tulee kuitenkin olemaan hiljaisemmissa, hitaammissa ja kauniisti raahaavissa lauluissa. Tästä syystä marraskuun ensimmäinen päivä julkaistava albumi onkin nimeltään ”Hiljainen”.

Toinen syy hiljaisempaan tunnelmaan on se, että nyt albumikiertue voi ensi kertaa jalkautua paikkoihin, joissa saa luvalla soittaa maltillisilla desibeleillä mutta antaumuksella. Luvassa on musiikkia niin teatterimiljöissä kuin konserttisaleissa sekä intiimeissä klubeissa. Samalla settilistaan saadaan ujutettua kappaleita, joita ei Viikatteen historiassa ole aiemmin esitetty livenä. Toisin sanoen största möjliga tysnad to the max!

Viikate:
Kotisivu | Facebook

www.kempele.fi/vapaa-aika/kulttuuri


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 18:00

Ovella lipunmyynti klo 17:00 alkaen. Saliin pääsee noin klo 17:45. Tulethan tapahtumaan ajoissa. Ovet suljetaan klo 18:00.

Kesto n. 1 h 40 min. Tilaisuudessa on väliaika 20 min.

Liput ovelta 35 €, jos jäljellä.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

***

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: asiakas + avustaja -lippuun sisältyy kaksi lippua
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]

Myynti loppuu 7.2.2025 17:00.
Pirilä-sali
Piriläntie 145, 90440, Kempele