EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 4.11.2022  /  Kerhola  /  Nokia

Viikate

Viikate Liput

Tuhdimmat Tahdit proudly presents: Viikate Nokian Kerholaan!

Tuhdimmat klubikeikat palaavat jälleen Nokian keskustan Kerholaan 4. marraskuuta, kun lavalle nousee legendaarinen Viikate! Parhaillaan uutta albumia valmisteleva suomenkielisen metallin edelläkävijä julkaisi huhtikuussa uutta musiikkia ”Kavaljeeri”-singlen muodossa. Yhtyeeltä on myös tulossa 8. syyskuuta kirja, joka sisältää monenmoista tarinaa yhtyeen huiman 25 vuoden uran varrelta. Ei ole ihme, että Viikatteesta on tullut kansallinen kestosuosikki, jonka keikkaa ei missään nimessä kannata jättää väliin.

Liput nyt myynnissä hintaan 27€. Tapahtuma on sallittu kaikenikäisille ja suurin osa salista on rajattu anniskelualueeksi. Ovella peritään eteispalvelumaksu.

19.00 ovet
19.45 support
21.00 Viikate

Keikan järjestää Tuhdimmat Tahdit -metallifestivaali, joka teki kesällä 2022 odotetun paluun Nokialle yhdeksän vuoden tauon jälkeen.

www.tuhdimmattahdit.com
www.masterevents.fi

www.masterevents.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Tapahtumapaikassa K-18 anniskelualue