EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 10.4. - Pe 11.10.2024  /  Vihdin Kultsa  /  Vihti

Vihdin kulttuurikeskuksen penkkimyynti ja avajaiset

Vihdin kulttuurikeskuksen penkkimyynti ja avajaiset Liput

Oletko sinäkin kaivannut elämääsi merkityksellistä sisältöä; yhdessäoloa, jännitystä, rauhaa, kauneutta ja hyvinvointia ?

Penkki mahdollistaa tämän kaiken ja vielä enemmän.

Syksyllä 2024 Vihdin kirkonkylän Kirkkoniemen entiseen koulukiinteistöön avautuu kuntalaisia ja alueen yhteisöjä monipuolisesti palveleva aktiivinen luovien alojen klusteri ja kulttuurikeskus Vihdin Kultsa. Tuhansia taiteen ja vapaan sivistystyön harrastuspaikkoja tarjoavan keskuksen sydämenä toimii n. 250 paikkainen moderni esittävien taiteiden näyttämö ja medialaboratorio. Monipuoliseen käyttöön suunnitellut harrastus- ja opetustilat, ravintola, sekä akustisesti laajalla taajuusalueella muuntuva esiintymistila mahdollistaa monipuolisen taide-, viihde- ja mediatuotannon yritys- sekä harrastustoiminnan kehittymisen Vihdissä ja Läntisellä Uudellamaalla.

Tilaamalla nyt elämäsi mullistavia ominaisuuksia sisältävän, omalla tai yrityksesi/yhdistyksesi nimellä koristellun, penkin Vihdin Kultsan katsomosta, et ainoastaan muuta omaa elämääsi, vaan mahdollistat koko vihtiläisen luovien alojen yhteisön uuden aikakauden.


Joukkorahoituskampanja on toteutettu yhteistyössä:

Vihdin kunta
Tiketti
Joenrinne Films

Nimikoidun penkin  lisäksi saat henkilökohtaisen kutsuvieraslipun huikeaan avajaisspektaakkeliin perjantaina 11.10.2024 klo 19.00.

---

Vinhdin Kultsan Instagram

Vihdin Kultsan Facebook-sivut

www.vihti.fi


Aika: Sisältää pääsyn avajaisiin 11.10.2024 klo 19:00

Penkin hintaan sisältyy pääsy avajaisiin perjantaina 11.10.2024, klo 19.00. Saat ostoksesta vahvistukseksi avajaisten pääsylipun.

Valitse haluamasi penkkimäärä ja ilmoita haluamasi kaiverruksen tiedot (nimi tai yhdistyksen/yrityksen nimi) ostotapahtuman viimeisessä vaiheessa yhteystietojen yhteydessä. Kaiverruksen max. merkkimäärä 35 merkkiä.
Myynti loppuu 11.10.2024 19:00.
Vihdin Kultsa
Kirkkoniementie 8, 03400, Vihti